14 Σεπ 2016

Βόμβα από τον αδελφό του Μπερλουσκόνι: Στην πώληση της Μίλαν εμπλέκεται η κυβέρνηση της Κίνας!

Σε περίεργα μονοπάτια έχει μπει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας και ήδη υπάρχει μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας όχι τόσο για τ’ αποτελέσματα αλλά για την πώληση.

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κάνουν παρέμβαση για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, την ίδια ώρα που ο αδελφός του Πάολο μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο της Λομβαρδίας έριξε μια «βόμβα».

«Ο αδερφός μου πούλησε γιατί κατάλαβε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή», είπε αρχικά ο Πάολο Μπερλουσκόνι και πρόσθεσε: «Έκανε την διαπραγμάτευση με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, ρίχνοντας κατά πολύ το ποσό. Αυτό ήταν το τελευταίο του δώρο στους τιφόζι».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο αδελφός του Σίλβιο που είναι και αντιπρόεδρος του συλλόγου, συνέχισε: «Οι ημερομηνίες που έκλεισε η συμφωνία δεν επέτρεψαν στη Μίλαν να κινηθεί για μεταγραφές».

Σχετικά με το ποιος είναι ο αγοραστής, ο Πάολο Μπερλουσκόνι απάντησε: «Όταν έχεις να κάνεις με ξένους επενδυτές, υπάρχει πάντα μία δόση μυστηρίου λόγω του άγνωστου. Στη δική μας περίπτωση υπήρχαν κρατικά θεμέλια. Η Κίνα δίνει μεγάλη βάση και ώθηση στο ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της Κίνας επιθυμεί να επενδύσει στο άθλημα φέρνοντας μία δημοκρατία πιο ανοιχτή αποσκοπώντας να αναλάβουν την διοργάνωση ενός Παγκοσμίου κυπέλλου. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο άτομο, η κυβέρνηση της Κίνας όμως μας μετέφερε αυτές τις εγγυήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου