7 Σεπ 2016

Πανέτοιμος για να πάρει θέση στην ενδεκάδα δηλώνει ο Πιάνιτς

Ετοιμος για να πάρει θέση βασικού στη Γιουβέντους, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο με την Σασουόλο, δηλώνει ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο Βόσνιος μέσος μοίρασε δύο ασίστ στο 5-0 της εθνικής ομάδας του επί της Εσθονίας και αμέσως μετά είπε στις δηλώσεις του: «Τώρα επιστρέφω στη Γιούβε, είμαι έτοιμος. Ελπίζω από το Σάββατο να αρχίσω  να παίζω. Ελειψα από τους πρώτους δύο αγώνες λόγω φυσικής κατάστασης αλλά τώρα είμαι καλά. Μας περιμένει ένας κύκλος με σημαντικά ματς, θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Το σημαντικό είναι να καθαρίσουμε με τον όμιλο του Champions League αρχικά, μια ομάδα όπως η Γιουβέντους στοχεύει στη διατήρηση των τίτλων στην Ιταλία και στο να προχωρήσει στην Ευρώπη».

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους! Όμως πρέπει να παίζει στην κανονική του θέση, εκεί που διακρίθηκε με τη Ρόμα και την εθνική του! Γιατί ο Αλκέγκρι θέλει να τον βάζει αμυντικό χαφ; Δεν παρακαλούσε 2 χρόνια να του φέρουν δεκάρι; ΤΟΥ ΈΦΕΡΑΝ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΔΗΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΡΙ ΣΤΗ ΦΙΟΥΝΕ ΑΠ` ΑΥΤΟΝ;ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΚΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ;;; ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΡΕΚΟΥΑΡΤΙΣΤΑ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ;;;(πού είναι η δικαιοσύνη, για την οποία κάνετε λόγο πολλές φορές εδώ; (Chris il Capo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή