7 Σεπ 2016

Η αλλαγή στην άμυνα που ετοιμάζει ο Αλέγκρι στο ματς με τη Σασουόλο

Οι πολλές επιλογές στην άμυνα δίνουν πολλές λύσεις στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που σκέφτεται μια αλλαγή για το Σάββατο.

Οι υποχρεώσεις αρχίζουν ξανά για τη Γιουβέντους, η οποία υποδέχεται την Σασουόλο και γενικά θα μπει σε έναν κύκλο συνεχόμενων αγώνων πλέον αφού αρχίζει και το Champions League.

Ο Αλέγκρι είχε πει μετά τη νίκη στη Ρώμη επί της Λάτσιο, ότι μετά την διακοπή θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι γιατί θα χρειαστούν άπαντες. Ο allenatore έχει αποδείξει ότι κάνει rotation όταν πρέπει και έχει αποδείξει ότι είναι και δίκαιος.

Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως κι αν λέγεται, δεν θα έχει σίγουρη θέση βασικού. Φάνηκε στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν (δύο φορές μπήκε αλλαγή) και Μίραλεμ Πιάνιτς (δύο φορές πάγκο), μπορεί να φανεί τώρα και με τον Τζόρτζιο Κιελίνι.

Στους δύο αγώνες της Ιταλίας, κόντρα σε Γαλλία και Ισραήλ, ο «Κιέλο» δεν έκανε και ό,τι καλύτερο (με το Ισραήλ αποβλήθηκε), με αποτέλεσμα να μην είναι σίγουρος για το Σάββατο. Σύμφωνα κάποια ρεπορτάζ, ο Αλέγκρι σκέφτεται να δώσει θέση βασικού στον Μεχντί Μπενάτια, που ήταν εξαιρετικός με την Λάτσιο, για τον αγώνα του Σαββάτου ενώ στα προσεχή ματς θα μπει στο γήπεδο και ο Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου