7 Σεπ 2016

Τα τελευταία σημαντικά νέα σε Μίλαν και Ρόμα αλλά και η τοποθέτηση Μοράτι για την αποζημίωση που ζητά η Γιούβε

Στη Μίλαν κάνουν όνειρα με τους Κινέζους, στη Ρόμα καθυστερεί πάλι το θέμα του γηπέδου και στην Ιντερ ακούν τον Μάσιμο Μοράτι.

Λίγες μέρες πριν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, ας ρίξουμε μια ματιά για να δούμε τι γίνεται στις άλλες ομάδες...

Η σημαντικότερη είδηση έρχεται από το Μιλάνο, όπου οι Κινέζοι μετά τα 15 εκατ. ευρώ που είχαν δώσει στις 5 Αυγούστου, έδωσαν τώρα και τα υπόλοιπα 85 που έπρεπε. Αυτό είναι ακόμη ένα βήμα προς την πώληση των μετοχών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κάτι που αναμένεται να συμβεί ως το τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Fininvest του «Καβαλιέρε». Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ, όπως έκαναν και το καλοκαίρι, προετοιμάζουν τους οπαδούς της Μίλαν για μεγάλες μεταγραφές και μελλοντικούς θριάμβους.

Στη Ρόμα, πάλι, διαβάζουμε ότι υπάρχει νέα καθυστέρηση στο θέμα του νέου γηπέδου. Αυτή οφείλεται σε ένα νέο έγγραφο που έστειλε ο δήμος της Ρώμης στην Περιφέρεια και θα πρέπει να εξεταστούν όσα αναφέρονται σε αυτό. Ο Τζέιμς Παλότα επομένως, ο οποίος αναμένεται στην Ιταλία τις προσεχείς ημέρες, θα πρέπει να κάνει κι άλλη υπομονή. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για το επόμενο εξάμηνο (τουλάχιστον) δεν προβλέπεται να αρχίσουν τα έργα.

Τέλος, έχουμε την επανεμφάνιση του Μάσιμο Μοράτι. Μία μέρα μετά την απόφαση του TAR να απορρίψει το αίτημα της Γιουβέντους για αποζημίωση ύψους 443 εκατ. ευρώ από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο πρώην πρόεδρος της Ιντερ βγήκε για να πει ότι η ανάμνηση όσων γίνονταν τότε εις βάρος του από τον... Μότζι, είναι σημαντικότερα από μία ή δύο δικαστικές αποφάσεις. Το 2006, βέβαια, δεν τις απαρνήθηκε και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα μέσω αυτών.

Παράλληλα, ο Μοράτι, όπως το συνηθίζει, έδωσε και την άποψη του για την φετινή Ιντερ, λέγοντας ότι έχει πολύ καλό ρόστερ, μπορεί να επιστρέψει στο Champions League αλλά θα πρέπει να δοθεί χρόνος στον Φρανκ Ντε Μπουρ. Είναι ωραίο που δίνει ποδοσφαιρικές εκτιμήσεις και συμβουλές ο συγκεκριμένος γνώστης του αντικειμένου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου