1 Σεπ 2016

Δανεικό για τρία χρόνια πήρε τον Κουαδράδο η Γιούβε, τι ισχύει με τη συμφωνία

Η Γιουβέντους δανείστηκε για τρία χρόνια τον Χουάν Κουαδράδο και ουσιαστικά μπορεί να αποφασίσει ανά πάσα στιγμή να τον αγοράσει.

Το συνολικό κόστος της συμφωνίας, αν υποθέσουμε ότι οι μπιανκονέρι θα αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Κολομβιανό, είναι αυτό που ξέραμε από προχθές. Τα 25 εκατ. ευρώ δηλαδή. Το θέμα είναι πώς θα δοθούν αυτά αφού η συμφωνία αρχικά είναι για δανεισμό ως το 2019.

Για κάθε χρόνο από τους τρεις του δανεισμού, όπως αναφέρει η αναλυτική ανακοίνωση, η Γιούβε θα πρέπει να δίνει 5 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι ενώ το αν θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή εξαρτάται είναι και προαιρετικό αλλά και υποχρεωτικό αν ο Κουαδράδο κάνει συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων, προφανώς σε μία σεζόν.

Με λίγα λόγια, η Γιουβέντους μπορεί να αγοράσει τον Κουαδράδο, αν θέλει, το επόμενο καλοκαίρι. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχει δώσει 5 εκατ. ευρώ φέτος και άλλα 20 του χρόνου. Αν θελήσει να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2018, θα δώσει 5 (φέτος) + 5 (του χρόνου) + 15 το καλοκαίρι του ‘18. Αν αποφασίσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του ‘19, θα δώσει 5 (φέτος) + 5 (του χρόνου) + 5 (το 2018) + 10 το καλοκαίρι του ‘19.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου