1 Σεπ 2016

Πώς αξιολογούν τις μεταγραφές της Γιουβέντους οι εφημερίδες, δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα

Η υπόθεση Βίτσελ άφησε πικρή γεύση στο τέλος αλλά οι ιταλικές εφημερίδες είναι σε πανηγυρικό κλίμα για τις μεταγραφικές κινήσεις της Γιουβέντους.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ήρθε και το μοναδικό αρνητικό του καλοκαιριού για τους μπιανκονέρι αφού δεν αποκτήθηκε τελικά ο χαφ που αναζητούσαν, ειδικά από την στιγμή που πουλήθηκε ο Πολ Πογκμπά.

Αυτό πάντως, ειδικά μετά και την επιστροφή του Χουάν Κουαδράδο, δεν επηρεάζει την άποψη των ιταλικών ΜΜΕ για τη συνολική παρουσία της Γιούβε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Η Gazzetta dello Sport στο σημερινό πρωτοσέλιδο της... μοιράζει βαθμούς στις ομάδες για τις κινήσεις τους και το βασικό θέμα είναι οι μπιανκονέρι. «Γιούβε, 9 με τόνο», είναι ο βασικός τίτλος και προσθέτει: «Την τελευταία στιγμή χάλασε του Βίτσελ. Ο ποδοσφαιριστής της Ζενίτ είχε ήδη περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στο Τορίνο αλλά η ομάδα του δεν βρήκε αντικαταστάτη και τον μπλόκαρε. Η Κυρία, πάντως, παραμένει η βασίλισσα (της μεταγραφικής)».

Από εκεί και πέρα, μετά το 9 με τόνο στη Γιούβε, η Gazzetta dello Sport δίνει 8,5 στη Νάπολι, 8 στην Ιντερ, 7 στην Τορίνο, 6+ στη Ρόμα και 4,5 στη Μίλαν.

Σε ό,τι αφορά την Corriere dello Sport, έχει ως βασικό τίτλο το «Δύο Γιούβε για scudetto» και προσθέτει: «Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος στην οποία κυριάρχησε το μπιανκονέρο κλαμπ. Ηρθε και ο Κουαδράδο. Ο Βίτσελ τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο. Ο Αλέγκρι έχει δύο ομαδάρες για να θριαμβεύσει στην Ιταλία και να νικήσει στην Ευρώπη».

Η Corriere dello Sport, μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της παρουσιάζει τις δύο 11άδες της Γιουβέντους. Η Γιούβε Α, σε σύστημα 3-5-2, αποτελείται από τους Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντάνι Αλβες, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Πιάνιτς, Αλεξ Σάντρο, Ντιμπάλα, Ιγουαΐν και η Γιούβε Β, σε σύστημα 4-3-3, από τους Νέτο, Λιχτστάινερ, Ρουγκάνι, Μπενάτια, Εβρά, Στουράρο, Λεμινά, Ασαμόα, Κουαδράδο, Πιάτσα, Μάντζουκιτς.

Οσο για την Tuttosport, είναι η πιο... ήρεμη, έχοντας κεντρική φωτογραφία του Κουαδράδο και τίτλο: «Ο Βίτσελ τον Ιούνιο. Ο Βέλγος θα έρθει ως ελεύθερος, αν και υπάρχει η προοπτική του Ιανουαρίου. Γιούβε: Στο σπριντ μόνο ο Κουαδράδο».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου