18 Σεπ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Ιντερ-Γιουβέντους

Ένα παιχνίδι ειδικής βαρύτητας διεξάγεται την Κυριακή το απόγευμα στο Μιλάνο.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της Ιντερ, το ματς είναι το παραδοσιακό ντέρμπι της Ιταλίας και όταν μιλάμε για στοίχημα, θα πρέπει να εξετάσουμε όλους τους παράγοντες και όχι αν στην παρούσα φάση είναι καλή ομάδα ή όχι.

Το Μεάτσα θα είναι κατάμεστο με τον κόσμο των γηπεδούχων να θέλουν από τους παίκτες του Ντε Μπουρ μια μεγάλη νίκη και παράλληλα θα τους έχουν με την πλάτη στον στοίχο. Αν κάποια από τις δύο ομάδες θέλει περισσότερο το παιχνίδι, αυτή είναι η Ιντερ. Και ο πληγωμένος είναι πάντα επικίνδυνος γιατί τα παίζει όλα για όλα.

Από την άλλη, η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πάει στο Μιλάνο για να κερδίσει και να δείξει σε όλους πως δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης. Η λευκή ισοπαλία στο Champions League έφερε έντονη κριτική στο στρατόπεδο των μπιανκονέρι και αυτοί, με τη σειρά τους, θέλουν να δώσουν μια απάντηση στους επικριτές τους.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Κίνητρο, και μάλιστα αυξημένο, υπάρχει και για τις δύο ομάδες, χωρίς να υπολογίζουν το πρεστίζ και οι βαθμοί. Σε ό,τι αφορά τον στοιχηματισμό του ντέρμπι της Ιταλίας, βλέπουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, και σε κάποια σημεία άναρχο, όπου τα σχέδια των προπονητών θα πάνε περίπατο.

Ξεκινάμε με τη λογική πως και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ, οπότε καταλήγουμε ως πρώτο σημείο του Over (περισσότερα από 2,5 τέρματα). Γι’ αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο, προτείνουμε το στοίχημα 3 με 4 γκολ.

Σε ό,τι αφορά το σημείο της αναμέτρησης, ποντάρουμε με το ρίσκο που έχει ένα τέτοιο ντέρμπι στο «διπλό» με σκορ 1-2, ένα αποτέλεσμα που έρχεται στο Μιλάνο. Αν πάλι κάποιοι πιστεύουν πως η Γιουβέντους θα έχει την πρώτη απώλεια βαθμών, φτάνουμε μέχρι την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου