12 Σεπ 2016

Καζάνι που βράζει η Μίλαν και διακριτική τοποθέτηση από τον Ντελ Πιέρο

Στη Μίλαν υπάρχουν ήδη αντιδράσεις για τις επιλογές των Κινέζων, τις οποίες σχολίασε και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο νέος γενικός διευθυντής των ροσονέρι, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η συμφωνία για την αγορά των μετοχών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα είναι ο Μάρκο Φασόνε.

Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο, ο οποίος πριν χρόνια είχε περάσει και από τη Γιουβέντους, είναι ότι εργαζόταν στην Ιντερ και από εκεί θα επιλεγεί και ο αθλητικός διευθυντής καθώς το φαβορί είναι ο Μάσιμο Μιραμπέλι, επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των νερατζούρι.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Οι Ντεμέτριο Αλμπερτίνι και Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ως παλαίμαχοι της Μίλαν, εξέφρασαν την έντονη αντίδραση τους για αυτές τις επιλογές, οι οπαδοί των ροσονέρι επίσης δεν τις σχολιάζουν καλά στα social media και τώρα πήρε θέση και ο Ντελ Πιέρο.

Ο Αλεξ ρωτήθηκε στο στούντιο του Sky Italia για το αν, κατά τη γνώμη του, η Μίλαν θα πρέπει να βάλει σε κάποια σημαντική θέση τον Κοστακούρτα ώστε να μπουν σιγά-σιγά στο κλαμπ άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και η απάντηση του ήταν... χιουμοριστική: «Δεν πιστεύω, νομίζω πως γίνεται μάχη ανάμεσα στους Μπέργκομι και Ζανέτι για το ποιος θα επιλεγεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου