10 Σεπ 2016

Τραβάει τα γκέμια ο Αλέγκρι με… σοφές δηλώσεις

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να κρατήσει τους πάντες προσγειωμένους, λέγοντας ότι η πολλή αποθέωση κάνει κακό.

Η Γιουβέντους ήταν πολύ καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο 3-1 επί της Σασουόλο αλλά ο allenatore δεν παρασύρεται και το ίδιο θέλει και για όλους στην ομάδα.

«Για 27 λεπτά η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, αν και στην αρχή επιτρέψαμε στον Πολιτάνο να κάνει ένα σουτ προς την εστία μας, γεγονός που μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να αμυνθούμε προσεκτικά. Από την στιγμή που ήμασταν μπροστά με 3-0, πιστεύω πως όλοι θα έπρεπε να είχαν αμυνθεί καλύτερα γιατί το ματς θα μπορούσε να τελειώσει από το 45’ αλλά εμείς το αφήσαμε ως το 96’. Ο Πάουλο (Ντιμπάλα) έκανε καλό παιχνίδι και ανέβαινε συνεχώς», είπε αρχικά ο Αλέγκρι σαν σχόλιο για το παιχνίδι και στη συνέχεια έστειλε το μήνυμα του...

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Το γεγονός ότι ακούμε καθημερινά ότι η Γιουβέντους είναι υπερβολικά δυνατή και θα κατακτήσει σίγουρα τον τίτλο, το Champions League και γενικά όλα τα τρόπαια, μπορεί να μας κάνει κακό. Αν το ακούμε συνεχώς, μπορεί να μας κάνει να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα. Εχουμε ήδη δεχθεί δύο γκολ από κόρνερ φέτος και είναι πολλά. Υπάρχουν στιγμές στον αγώνα που είμαστε προς την άμυνα μας και πρέπει να αμυνόμαστε καλά. Ολοι μας πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι οι τρεις στην άμυνα θα καθαρίσουν τα πάντα».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Πιάνιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με γκολ, ο Αλέγκρι είπε πως «στον Πιάνιτς αρέσει η ελευθερία κινήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κινούνται και οι άλλοι δύο του κένττου. Είναι καλό γιατί έτσι αποφεύγουμε το να δώσουμε σημεία αναφοράς στον αντίπαλο», για να καταλήξει ένα σχόλιο για τον Ιγουαΐν, ο οποίος έβαλε δύο γκολ και έχει 3 σε ισάριθμες αγωνιστικές.

«Το σημαντικό είναι να κατακτήσει το scudetto η Γιουβέντους γιατί τα τελευταία τρία χρόνια, αυτός που βγήκε πρώτος σκόρερ δεν πήρε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου