17 Σεπ 2016

Κιελίνι: Αυτή είναι η ιστορική διαφορά μας με τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είπε ότι τα αποδυτήρια δεν παρασύρονται από το γενικότερο κλίμα ευφορίας και αναφέρθηκε σε μια ιστορική διαφορά της Γιουβέντους από τις Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει πει αρκετές φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι θα πρέπει τα αποδυτήρια των μπιανκονέρι να... απομονωθούν από το γενικότερο κλίμα που δημιουργούν τα ΜΜΕ και οι τιφόζι, οι οποίοι πιστεύουν ότι η Γιούβε είναι το απόλυτο φαβορί για να σαρώσει τους πάντες και τα πάντα φέτος σε Ιταλία και Ευρώπη.

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Κιελίνι, μιλώντας στη La Stampa και λέγοντας σχετικά: «Δεν υπάρχει ευφορία, νομίζω πως υπάρχει ισορροπία και γνώση της κατάστασης. Εξω από την ομάδα, φυσικά, όλα θεωρούνται εύκολα και δεδομένα. Ακούμε συνεχώς ότι έχουμε πάρει ήδη το πρωτάθλημα και σίγουρα θα πάρουμε και το Champions League. Είναι επικίνδυνο αυτό το κλίμα και σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει στη Γιουβέντους».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Από εκεί και πέρα, ο Κιελίνι αναφέρθηκε και σε μια ιστορική διαφορά των μπιανκονέρι με άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

«Η Ρεάλ μπορεί να νικήσει ένα ματς με 6-2, η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει με 5-2 ή 6-2. Εμείς, από την πλευρά μας, θα νικήσουμε με 1-0 ή 2-0. Ετσι είναι η ιστορία της Γιουβέντους και είναι μια λογική που επικρατεί επί δεκαετίες, μια λογική που προσπαθούμε πάντα να περνάμε στους νεότερους γιατί για τη Γιούβε πάντα ήταν και είναι πιο σημαντικό να μη δεχθεί γκολ».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το 0-0 κόντρα στη Σεβίλλη, ο Κιελίνι είπε ότι «ήμασταν καλύτεροι από ό,τι στο ματς με τη Σασουόλο, στην οποία επιτρέψαμε να κάνει αρκετές τελικές προσπάθειες, είμαστε στο σωστό δρόμο παρά το 0-0» και ολοκλήρωσε με ένα σχόλιο για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ιντερ: «Θα προετοιμαστούν σαν να είναι το ματς της ζωής τους αλλά και για εμάς είναι μια ευκαιρία για να ξαναδείξουμε τη δύναμη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου