13 Σεπ 2016

Ο Χουάν Κουαδράδο εξομολογείται στους τιφόζι της Γιουβέντους

Διαβάστε όσα είπε ο Χουάν Κουαδράδο στο JTV, σε μια μίνι-συνέντευξη, με αφορμή την επιστροφή του στη Γιουβέντους.

Το απόγευμα της Δευτέρας δόθηκε στη δημοσιότητα μόνο μία ατάκα, την οποία και σας μεταφέραμε. Το βράδυ της ίδιας ημέρας μεταδόθηκαν στο κανάλι της Γιούβε όλες οι δηλώσεις του Κολομβιανού, οι οποίες ήταν οι εξής...

Για το τι άρεσε περισσότερο από το ματς με τη Σασουόλο: «Πάντα είναι ωραίο να βλέπεις τη Γιούβε να παίζει, πάντα είναι πολύ όμορφο να βλέπω τους συμπαίκτες μου να κάνουν στο γήπεδο αυτά που κάνουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο, γιατί εμείς στη Γιούβε θέλουμε πάντα να νικάμε και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Για την selfie που έβγαλε με τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν: «Είμαστε πάντα καλά, είμαστε νοτιοαμερικάνοι, μιλάμε την ίδια γλώσσα, ήθελα να βγάλουμε αυτή τη φωτό επειδή επέστρεψα στο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το γεγονός ότι ο Αλέγκρι πέρυσι του... έμαθε κάποια πράγματα και για την άμυνα: «Πάντα πρέπει να δουλεύουμε, εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Οπου κι αν με βάλει να παίξω, θα προσπαθώ πάντα για να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το ματς με τη Σεβίλλη και τις προσδοκίες όλων για το φετινό Champions League:
«Ναι, είναι πολύ σημαντικό για εμάς το να ξεκινήσουμε με το δεξί, μια νίκη θα είναι πολύ σημαντική για εμάς, μετά θα δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε μια σπουδαία ομάδα και θέλουμε πάντα να είμαστε πρώτοι».

Για την επιστροφή του στο Juventus Stadium το Σάββατο και την αποθέωση από την curva Sud: «Ηταν συγκινητικό, ήταν πολύ όμορφο να βλέπω ξανά την curva και να ακούω τη βοή του κόσμου, να φωνάζουν το όνομα μου... Ηταν υπέροχο. Εκανα τα πάντα για να επιστρέψω, χάρη στο Θεό είμαι ξανά στο σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου