13 Σεπ 2016

Ο μικρός Ιγκουαΐν μιλάει για τον αδελφό του: Είναι όντως μεγάλο ποσό τα 90 εκατ. ευρώ για τον Γκονσάλο

Τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Νάπολι στη Γιουβέντους σχολίασε ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Ο Νίκολας Ιγκουαΐν, ο μικρότερος αδερφός, είναι και μάνατζερ του Γκονσάλο. Ο Φεντερίκο, ο μεγαλύτερος αδερφός, παίζει ποδόσφαιρο στο MLS με την Columbus Crew αλλά -μιλώντας στη Gazzetta dello Sport- δεν βλέπει κάτι κοινό με τον Γκονσάλο.

«Αυτός είναι φορ, εγώ παίζω πιο πίσω. Γενικά, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι έχουμε το ίδιο επίθετο και ότι παίζουμε ποδόσφαιρο με την υπερηφάνεια που έπαιζε ο πατέρας μας, δεν βλέπω κάτι άλλο κοινό ποδοσφαιρικά (γελάει). Είμαστε αδέρφια, έχουμε εκπληκτική σχέση», είπε αρχικά ο μεγάλος αδερφός του Pipita και μετά σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τη μεταγραφή στη Γιούβε.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του όπως αυτός θέλει. Θα δώσει τα πάντα για τη Γιούβε, όπως έκανε και σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Σε ό,τι αφορά τα λεφτά, 90 εκατ. ευρώ είναι όντως μεγάλο ποσό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου σήμερα».

Οσο για τις επιθέσεις και τα σχόλια των οπαδών της Νάπολι, είπε: «Είναι μέρος του παιχνιδιού και είναι καλύτερα αν δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε κάτι τέτοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου