19 Σεπ 2016

Ο ενθουσιασμός και η γκρίνια δεν απέχουν πολύ, τη στιγμή που τ’ αποδυτήρια της Γιούβε είναι μπετόν αρμέ

Η ακατανόητη και άκρως λανθασμένη απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αφήσει εκτός ενδεκάδας το αστέρι της ομάδας, δεν ήταν ικανή να ταρακουνήσει τ’ αποδυτήρια της Γιούβε.

Προφανώς ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ενοχλήθηκε από την επιλογή του προπονητή του και όλοι απογοητεύτηκαν από την ήττα στο Μιλάνο αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας είναι… μπετόν αρμέ.

Παίκτες και προπονητής πήραν το μάθημά τους (ο Τζίζι δήλωσε πως αυτή η αποτυχία θα τους κάνει καλό) και όλοι σκέφτονται την επιστροφή στην κανονικότητα. Και η φυσική ροή των πραγμάτων είναι η Γιουβέντους να κερδίζει εύκολα ή δύσκολα στην Ιταλία.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Χρόνος για ιδιαίτερο προβληματισμό δεν υπάρχει. Εξάλλου σε 48 ώρες η Γιουβέντους καλείται να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες του πρωταθλήματος.

Φυσικά και είναι θετικό το γεγονός πως μια ήττα δεν είναι ικανή να κλονίσει το φετινό οικοδόμημα αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τη συνέχεια. Ο Λάπο Ελκαν, μέλος της οικογένειας και φανατικός οπαδός της ομάδας, άσκησε καλοπροαίρετη κριτική. Οι εφημερίδες τα είπαν σίγουρα πιο πολύ από το νορμάλ.

Αν οι μπιανκονέρι δε βρουν το δρόμο τους, αυτές οι φωνές θα πληθύνουν και τότε ίσως αρχίσει και η μουρμούρα στα αποδυτήρια. Δεν έγινε και τίποτα μέχρι τώρα, αλλά η ομάδα οφείλει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη της για να μη γίνει από ’δω και πέρα.

Ο ενθουσιασμός από τη γκρίνια δεν απέχει και τόσο πολύ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου