7 Σεπ 2016

Μαντσίνι: Η Γιούβε είναι από άλλο πλανήτη, πέρσι προσπάθησα να πάρω τον Ντιμπάλα αλλά…

Ας δούμε τι λέει για τη Γιουβέντους ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος μέχρι και πριν ένα μήνα προετοιμαζόταν για να την αντιμετωπίσει.

Ο πρώην προπονητής της Ιντερ παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και σε ερώτηση για τους μπιανκονέρι, έδωσε την εξής απάντηση.

«Η Γιουβέντους σήμερα είναι από άλλο πλανήτη, κάτω από οποιοδήποτε πρίσμα. Αν μια ομάδα, όμως, είχε αγοράσει τον “Ιμπρα” ή τον Γιάγια Τουρέ ή και τους δύο, θα μπορούσε να παλέψει μαζί της. Είναι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν μόνοι τους ένα ματς.

Το scudetto στη Γιούβε; Ναι, θα έλεγα ναι. Το κόλπο Ιγκουαΐν κάνει τη διαφορά. Είναι σαφές ότι ο Γκονσάλο δε θα βάλει 36 γκολ στο πρωτάθλημα όπως με τη Νάπολι πέρυσι γιατί θα τα μοιράσει σε πρωτάθλημα και Champions League, είναι όμως μία από αυτές τις μεταγραφές που ανοίγουν την ψαλίδα. Η διοίκηση των μπιανκονέρι είναι έτη φωτός μπροστά. Εχουν δικό τους γήπεδο, έχουν πάρει πέντε σερί πρωταθλήματα και θέλω να δω πόσα ακόμη θα προσθέσουν».

Οσο για τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον οποίο ήθελε στην Ιντερ πέρυσι, είπε: «Προσπάθησα να τον πάρω στην Ιντερ από την Παλέρμο αλλά επέλεξε τη Γιούβε. Μεγάλη κλάση, μπορεί να πλησιάσει τον Μέσι».

1 σχόλιο:

  1. Όταν θέλετε να πείτε την αλήθεια (και τη λέτε) τι συμπαθεις που γινεστε όλοι σας....

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή