18 Σεπ 2016

Αλεξ Σάντρο: Η φανέλα της Γιουβέντους είναι βαριά και ο Μπουφόν είναι εδώ για να μας βοηθάει ανά πάσα στιγμή

Για τη Γιουβέντους, τη βαριά φανέλα που σημαίνει ευθύνες, τα κλειδιά της επιτυχίας, τον Ιγκουαΐν και το ντέρμπι με την Ιντερ μίλησε ο Αλεξ Σάντρο.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους νερατζούρι στο Μιλάνο, ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ των μπιανκονέρι μίλησε στο επίσημο κανάλι της Lega της Serie A και είπε τα εξής...

Για το πώς είναι η δεύτερη του χρονιά στην Ιταλία: «Πιστεύω ότι βελτιώνομαι καθημερινά χάρη στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή. Η Serie A είναι δύσκολη, είναι ένα μαγικό πρωτάθλημα γεμάτο αστέρια. Υπάρχουν σπουδαίοι προπονητές και οι ομάδες γίνονται όλο και πιο δυνατές. Το να παίζεις στην Ιταλία είναι όμορφο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους: «Είναι φυσιολογικό να νιώθεις τις ευθύνες που έχεις, είναι μία βαριά φανέλα. Εχουμε πολλούς Βραζιλιάνους εδώ, όπως οι Νέτο και Ερνάνες, υπάρχουν οι Κουαδράδο και Εβρά, υπάρχει ο Μπουφόν που είναι έτοιμος να σε βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, είμαστε ένα ωραίο γκρουπ».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το αν θα νικήσει πάλι η Γιουβέντους φέτος: «Είναι πολλά τα κλειδιά της επιτυχίας. Ενα από αυτά είναι το να προχωράς με ταπεινότητα και να δουλεύεις σοβαρά κάθε μέρα. Δουλεύουμε για να νικήσουμε πάντα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

Για το αν η Γιούβε είναι φαβορί για τον τίτλο:
«Οταν ξεκινάει το πρωτάθλημα, όλοι ξεκινάμε από το μηδέν».

Για τον Ιγκουαΐν: «Είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής σε οποιονδήποτε τομέα. Ελπίζουμε ότι θα κάνει μια καλή σεζόν και θα μας βοηθήσει με τα γκολ και τις ασίστ του. Η παρουσία του στο γήπεδο και στην αντίπαλη περιοχή θα είναι σημαντική για εμάς».

Για το ματς με την Ιντερ στο Μιλάνο: «Είναι ένα ξεχωριστό ματς, όπως πάντα. Θα είναι δύσκολο αλλά είναι ωραία να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε, θέλουμε να χαρίσουμε μια μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου