26 Σεπ 2016

Ο Γιάγια Τουρέ είναι μια περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τη Γιουβέντους

Τα όσα γίνονται στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Γιάγια Τουρέ, ενδεχομένως να πρέπει να τα παρατηρούμε.

Η Γιουβέντους τον Ιανουάριο θα κάνει σίγουρα κίνηση για την απόκτηση ενός χαφ, όχι μόνο επειδή τον χρειάζεται αγωνιστικά αλλά και επειδή οι Ασαμόα και Λεμινά θα πάνε στο Κόπα Αφρικα.

Αν αυτός ο μέσος που θα αποκτηθεί, μπορεί να έχει και δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, ακόμη καλύτερα. Ο Αξελ Βίτσελ, ως γνωστόν, είναι πάντα στη λίστα των μπιανκονέρι αλλά σίγουρα δεν θα είναι μόνος.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Τουρέ δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για τη Γιούβε αλλά κάτι δηλώσεις του μάνατζερ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, σύμφωνα με τις οποίες είναι σίγουρος πως θα υπάρξουν προτάσεις από Ιταλία τον Ιανουάριο, ενδεχομένως να αφορούν και τους μπιανκονέρι.

Οι σχέσεις του Τουρέ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι οι χειρότερες από την εποχή της Μπαρτσελόνα, ο προπονητής με τον μάνατζερ έχουν ανεβάσει πολύ τους τόνους τις τελευταίες εβδομάδες, ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνων και η αποχώρηση του τον Ιανουάριο θεωρείται ουσιαστικά δεδομένη.

Ηλικιακά, βέβαια, δεν είναι ποδοσφαιριστής που θα ενδιέφερε τη Γιουβέντους αλλά αγωνιστικά ίσως να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αυτή τη στιγμή...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου