1 Σεπ 2016

Η Γιουβέντους τιμώρησε τον Λιχτστάινερ αφήνοντας τον εκτός Champions League

Ο εκνευρισμός για την συμπεριφορά του Στέφαν Λιχτστάινερ αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Γιουβέντους τον άφησε έξω από την λίστα για το Champions League.

Τα όσα έγιναν στο τελευταίο 48ωρο της μεταγραφικής περιόδου με τον Ελβετό, δεν ξεχάστηκαν από τους μπιανκονέρι παρά το μήνυμα του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Και το γεγονός ότι δεν ξεχάστηκαν, φαίνεται από το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα (στην οποία μπορούν να γίνουν αλλαγές μετά το τέλος των ομίλων πάντως) για το Champions League, με τους Ντάνι Αλβες και Χουάν Κουαδράδο να αναλαμβάνουν την δεξιά πλευρά.

Οι 23 παίκτες της λίστας της Γιούβε είναι οι: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπενάτια, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Μαρκίζιο, Ιγκουαΐν, Ερνάνες, Αλεξ Σάντρο, Μπαρτσάλι, Μάντζουκιτς, Λεμινά, Μπονούτσι, Πιάτσα, Ντιμπάλα, Ασαμόα, Ντάνι Αλβες, Ρουγκάνι, Νέτο, Στουράρο, Αουντέρο, Εβρά.

6 σχόλια:

  1. Τι λέτε βρε χαϊβανια, δείτε λίγο τι είπε χθες ο Λιχσταινερ. Δεν σεβεστε τίποτα, παίζει η διοίκηση με τα νεύρα μας και εσείς της κάνετε πλάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ’ όλα δε χρειάζεται να δούμε τι είπε χθες ο Λιχτστάινερ γιατί το δημοσιεύσαμε εμείς. Δεύτερον, το θέμα είναι είδηση και όχι σχόλιο. Δηλαδή δεν περιέχει προσωπική άποψη αλλά γεγονότα. Μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο. Τρίτον, σεβόμαστε πάρα πολύ γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει ένα σάιτ αποκλειστικά για τη Γιουβέντους. Τέταρτον, μάλλον δεν έχεις διαβάσει άλλο κείμενο πλην του σάιτ εκτός από αυτό για τον Ελβετό. Κριτική γίνεται εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Έκανε πάρα πολύ καλά η διοίκηση! Το ότι διάλεξε να υπογράψει και να θέλει να πάει μόνο στη πιο μισητή αντίπαλο(λόγω δικής της π. συμπεριφοράς)δείχνει συμπεριφορά ενός καλομαθημένου μικρού παιδιού που δεν το παίζουν στη γειτονιά με τους όρους που του έμαθε η μαμά του... Αν είναι τόσο ανώριμος επειδή η πομάδα έφερε έναν καλύτερο -αναμφισβήτητα- παίχτη απ` αυτόν στην ίδια θέση να θέλει να ``πάρει εκδίκηση`` αντί να χαίρεται, δε φταίει η ομάδα για το χαρακτήρα του.., και κατά τη γνώμη μου καλύτερα να μην τον εμπιστευτεί καθόλου πια.. Το τι έγραψε στο facebook είναι κατόπιν εορτής, αφού δηλ. τέλειωσαν οι μεταγραφές και δεν πήρε! Αν είχε αρχ. να το έγραφε αμέσως μόλις βγήκαν οι φήμες.., μερικές μέρες πριν.. Το γυαλί ήδη έχει ραγίσει και καλύτερα , κατά τη γνώμη μου, να μην το χρησιμοποιήσει καθόλου ο Αλέγκρι και λόγω εμπιστοσύνης και λόγω του ότι δε θα μπορέσει να αποφύγει τα γιουχαΐσματα από τον κόσμο.. Καλκύτερα να τον έχει και εκτός αποστολής γιατι μπορεί να θελήσει να χαλάσει και το κλίμα που υπάρχει στα ``αποδυτήρια`` Ο Paratici που τον συνάντησε κατάλαβε πάρα πολύ καλά τι ζητούσε.., δεν είναι χαζός!!! FORZA JUVE πάνω απ` όλα!

      Διαγραφή
    3. (συνέχεια του προηγούμενου μεγάλου σχολίου) Διαφωνώ πλήρως με τον εντελώς άκομψο χαρακτηρισμό στο σχόλιο του πρώτου αναγνώστη.. Μόνο πλάτες στη διοίκηση δεν κάνετε και υπάρχουν πολλά κατακριτικά σχόλια όταν το θεωρείτε εσείς, αλλά και από εμάς εδώ που τα παραθέτετε αυτούσια.. Λυπάμαι αλλά ο χαρακτηρισμός είναι πέραν του άκομψου και εντελώς fuori gioco 9οσφάιντ δηλ.) Προσωπικά ας συγχαίρω για τη μεγάλη προσφορά σας Εξάλλου, πάνω στο θέμα, σ` αυτή την περίπτωση η διοίκηση έχει απόλυτο δίκιο.., όπως πιστεύω αυτό θέλει και η πλειοψηφία του κόσμου.. Δε θα ασχολούμαστε με καλομαθημένα παιδάκια που η μαμμά τους τα έχει μάθει να τους δίνουν πάντα τον καλύτερο ρόλο στα παιχνίδια κι` ας μην το αξίζουν.. Δυστυχώς, ναι μεν δεν ξεχνάμε την προσφορά του, αλλά τώρα μάθαμε και τον πραγματικό χαρακτήρα του! ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΧΣΤΑΙΝΕΡ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΗΔΗ.. ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΕΙ (Chris il Capo)

      Διαγραφή
  2. Ωπος και να εχει ειναι μεγαλη απωλεια για την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτον χαρακτηρίζεις χαϊβανια ανθρώπους που απο μεράκι φτιάχνουν άρθρα και ασχολούνται αφιλοκερδώς με τα νέα της ΓΙΟΥΒΕ για να μαθαίνουμε τί γίνεται στην ομάδα. Δεύτερον, καλά έκανε η διοίκηση. Στην Ίντερ δεν πας και δεν θα κάνεις μπουρδέλο μια ομάδα που σε έκανε παιχταρα και πρωταθλητή.

    FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή