22 Σεπ 2016

Αλέγκρι: Εχω στη διάθεση μου πρωταθλητές και στην προσωπικότητα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χαρακτήρισε πρωταθλητές και στην προσωπικότητα τους παίκτες του ενώ δεν ξέχασε την ήττα από την Ιντερ.

Μια αντίδραση, αγωνιστική και... νευρική, ήθελε να δει από τη Γιουβέντους ο Μαξ στον αγώνα με την Κάλιαρι και την είδε, με το σκορ να είναι στο 3-0 από το ημίχρονο.

«Εχω στη διάθεση μου πρωταθλητές και στην προσωπικότητα, αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κάνει λάθος δύο σερί αγώνες», έλεγε μετά το ματς ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: «Σήμερα οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί και έκαναν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την Κάλιαρι».

Οσο για τον Ντιμπάλα, που παραμένει χωρίς γκολ, ο προπονητής είπε: «Επαιξε πολύ καλά και μπορεί να βοηθάει με διάφορους τρόπους αυτή την περίοδο που δεν σκοράρει. Πρέπει να μείνει ήρεμος γιατί το γκολ θα έρθει».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέγκρι τόνισε πως «τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά, αν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να το χειριστούμε πιο έξυπνα μετά το 2-0. Συνεχίσαμε να τρέχουμε με την ίδια ταχύτητα ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων και να ανεβάσουμε ξανά στροφές κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου».

Και αφού είπε ξανά ότι ο Πιάνιτς έχει χαρακτηριστικά που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Γιούβε, έκανε και πάλι μια αναφορά στην κυριακάτικη ήττα από την Ιντερ.

«Είπα ότι ήταν από τα χειρότερα ματς των τελευταίων 30 ετών αλλά εννοούσα και για τις δύο ομάδες. Ολα τα γκολ -και τα τρία- τα... βάλαμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου