21 Σεπ 2016

Τέλος το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα και Γιούβε-Κάλιαρι 4-0

Εύκολα, απλά και χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα επί της Κάλιαρι.

Χωρίς ν’ αλλάξει το σύστημα και δίχως συνταρακτικές αλλαγές, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρέταξε πάλι τη Γιουβέντους με 3-5-2 απέναντι στους Σάρδους. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα και μάς υπενθύμισε πόσο σημαντικός είναι είτε στα μικρά ή στα μεγάλα ματς.

Η Γιουβέντους δε φόρτσαρε σε κανένα σημείο του αγώνα και κέρδισε πολύ εύκολα και με τις μηχανές σβηστές τον αντίπαλό της. Παρόλα αυτά, από την αρχή της αναμέτρησης μπήκε για να καθαρίσει το ματς. Και το πέτυχε.

Μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές φάσεις με τον Μίραλεμ Πιάνιτς και τον Αλεξ Σάντρο. Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο τέταρτο η κατοχή της μπάλας ήταν 63% υπέρ της Γιούβε.

Σε εκείνο το σημείο, στο 14’, η Κυρία άνοιξε το σκορ με τον Ρουγκάνι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Μετά από δουλεμένη εκτέλεση φάουλ από τον Πιάνιτς, ο Ιγκουαΐν έπιασε απευθείας σουτ. Ο Στοράρι έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Ρουγκάνι που πλάσαρε σε κενή εστία.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Οι επιθέσεις τη Γιούβε συνεχίστηκαν με τους Ντάνι Αλβες, Αλεξ Σάντρο αλλά και Πιάνιτς να είναι αρκετά δραστήριοι. Στο 34ο λεπτό, ο Ιγκουαΐν με μια προσωπική ενέργεια έκανε το 2-0 (είχε και δοκάρι νωρίτερα) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντάνι Αλβες πέτυχε και αυτός το πρώτο του τέρμα ως μπιανκονέρο.

Κάπου εκεί, με τη Γιούβε να είναι μπροστά 3-0, το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι μπιανκονέρι κατέβασαν ρυθμό δημιουργώντας όμως αρκετές μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Αλέγκρι ξεκούρασε με τις αλλαγές του τον Ντιμπάλα και τον Ιγκουαΐν, ενώ προβληματισμό έφερε η αλλαγή του Μπουφόν στο ημίχρονο. Η καλή εμφάνιση της Γιούβε ολοκληρώθηκε με ένα αυτογκολ από πλευράς Κάλιαρι. Ο Καπιτέλι, υπό την πίεση του Λεμινά, έγραψε το τελικό 4-0.

Αποστολή εξετελέσθη με τη Γιούβε να είναι και πάλι στην κορυφή ενώ το επόμενο ραντεβού είναι το Σάββατο το απόγευμα στην εκτός έδρας δοκιμασία στη έδρα της Παλέρμο.

Το φιλμ του αγώνα
Γιουβέντους-Κάλιαρι 4-0
Γκολ:
14’ Ρουγκάνι, 34’ Ιγκουαΐν, 39’ Ντάνι Αλβες, 84’ Καπιτέλι (αυτογκόλ)
Γιουβέντους: Μπουφόν (46’ Νέτο), Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Ντάνι Αλβες, Πιάνιτς, Λεμινά, Ερνάνες, Ντιμπάλα (72’ Πιάτσα), Ιγκουαΐν (81’ Μάντζουκιτς)
Κάλιαρι: Στοράρι, Μπιτάνττε, Τσεπιτέλι, Αλβες, Μούρου, Μπαρέλα, Ντι Τζενάρο, Παντοΐν, Ζοάο Πέδρο (46' Ταχτσίδης), Μποριέλο (46' Τζιανέτι), Σάου (67' Μουνάρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου