28 Σεπ 2016

Γιατί ο Αλέγκρι κατέβασε την ομάδα από το πούλμαν πριν φύγουν για την Ιταλία

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... κατέβασε την ομάδα από το πούλμαν για να μιλήσει στους παίκτες στα αποδυτήρια, παρουσία και των διοικούντων.

Ο αγώνας στο Ζάγκρεμπ είχε τελειώσει, ο προπονητής ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του στους τηλεοπτικούς σταθμούς και τη συνέντευξη Τύπου και την ίδια ώρα κάποιοι παίκτες είχαν ήδη ετοιμαστεί και επιβιβαστεί στο πούλμαν ενώ οι υπόλοιποι ετοιμάζονταν να κάνουν το ίδιο.

Τελικά, όπως αναφέρει ο απεσταλμένος της Tuttosport στο Ζάγκρεμπ, ο Αλέγκρι είπε στον τιμ μάνατζερ να πάει ως το πούλμαν και να πει σε όσους παίκτες ήταν εκεί ότι πρέπει να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Το έκαναν και για λίγα λεπτά οι μπιανκονέρι ήταν σύσσωμοι στα αποδυτήρια, παρουσία και των Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι. Επισήμως, γράφει η Tuttosport, ο Αλέγκρι ήθελε να μιλήσει στην ομάδα πριν αναχωρήσουν όλοι μαζί από το γήπεδο για το αεροδρόμιο.

Ανεπισήμως, ενδέχεται να είχε κάποια νεύρα για ορισμένα εύκολα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους έβαλε άλλα δύο γκολ σε αυτό.

Οπως και να έχει, καταλήγει η εφημερίδα, οι μπιανκονέρι έφυγαν από το Ζάγκρεμπ με πολύ καλύτερη ψυχολογία ως ομάδα και με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά αφού οι νίκες βοηθάνε, όπως είπε και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, στο να δουλεύεις καλύτερα και κατ' επέκταση στο να νικήσεις ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου