28 Σεπ 2016

Αλέγκρι: Οι επιτυχίες που έρχονται με κούραση, είναι οι πιο όμορφες επιτυχίες

Ικανοποιημένος ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη νίκη στο Ζάγκρεμπ και το πρώτο φετινό γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα, χωρίς όμως να παραβλέπει ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά από όλους.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μαξ, στη Mediaset, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Ζάγκρεμπ...

Για το γκολ του Ντιμπάλα: «Ο Ντιμπάλα σκόραρε, είμαι ικανοποιημένος για αυτόν και για την ομάδα, ήταν σημαντικό να πάρουμε απόψε την πρώτη μας νίκη στον όμιλο. Η ομάδα προσέγγισε σωστά το ματς, κάναμε βέβαια κάποια λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη».

Για την δήλωση του Μπέπε Μαρότα ότι σε 1-1,5 μήνα η Γιουβέντους θα έχει βρει ρυθμό: «Δουλεύουμε, είναι 40 μέρες που είμαστε μαζί, με ποδοσφαιριστές που ήρθαν από άδειες λόγω του Euro, χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν. Εχουμε αρχίσει καλά πάντως. Την Κυριακή παίζουμε στις 12:30 (ώρα Ιταλίας), πρέπει να νικήσουμε και στο Εμπολι».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για τον Κουαδράδο: «Τον έβαλα σε αυτή τη θέση γιατί ήθελα να κάνει τον επιθετικό και να δοκιμάσουμε κάτι για το μέλλον, προσπαθώ να βρω τον... χώρο για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στους αγώνες, ο Κουαδράδο ήταν τέσσερις μήνες που δεν έπαιζε. Τελευταίο του ματς ήταν ο τελικός του κυπέλλου με τη Μίλαν τον Μάιο».

Για το 0-4: «Η Γιουβέντους φέτος δεν πρέπει να προσεγγίζει τους αγώνες με επιπολαιότητα και με τη λογική ότι πάντα θα νικάμε εύκολα. Η Γιουβέντους εκτός από το να βελτιώσει το παιχνίδι της, πρέπει να παίρνει πάντα το αποτέλεσμα, πρέπει να παραμείνουμε με τα πόδια στο έδαφος, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το κάνουμε χωρίς να ξεχάσουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Οι επιτυχίες που έρχονται με κούραση, είναι οι πιο όμορφες επιτυχίες».

Για το ποσοστό κατοχής μπάλας, που έφτασε στο 74%:
«Πέρα από το σύστημα, πέρα από τον Ιγκουαΐν ή τον Μάντζουκιτς, είναι σημαντικό να έχεις την κατοχή της μπάλας και να κάνεις ένα "καθαρό" παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου