9 Σεπ 2016

Το Champions League είναι εμμονή ή όνειρο; Τι απάντησε ο Μαρότα…

Στη συνέντευξη της Πέμπτης στο κανάλι της Γιουβέντους, ο Μπέπε Μαρότα ρωτήθηκε για το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι είπε: «Ούτε όνειρο ούτε εμμονή. Είναι ένας στόχος. Η Γιουβέντους συμμετέχει σε κάθε διοργάνωση με την υποχρέωση να προσπαθήσει να νικήσει. Επομένως, το Champions League, το πρωτάθλημα, το κύπελλο Ιταλίας, το Σούπερ Καπ Ιταλίας, κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε είναι στόχος μας. Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή συμμετέχουμε σε κάθε διοργάνωση και είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για τη νίκη σε κάθε διοργάνωση. Αρα, μπορούμε να πούμε ότι το Champions League είναι ένας στόχος που θέλουμε να πετύχουμε».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ως υπεύθυνος των μεταγραφών, σχολίασε και τη δήλωση του Μίνο Ραϊόλα ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα δούμε και μεταγραφή... 240 εκατ. ευρώ.

«Μπορώ πω ότι τα τελευταία χρόνια τα ποσά έχουν ανέβει σε παράλογα επίπεδα. Αυτό είναι απόρροια των εσόδων της κάθε ομάδας ή του κάθε πρωταθλήματος. Αυξήθηκαν τα έσοδα, αυξήθηκαν και τα ποσά. Αν υπολογίσουμε και τα συμβόλαια των παικτών, μπορούμε να πούμε ότι πλέον η μεταγραφική περίοδος είναι όλο και πιο ανεξέλεγκτη», είπε ο Μαρότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου