24 Σεπ 2016

Ο παίκτης των φιλοξενουμένων που αποθεώθηκε από τους τιφόζι και θα έκανε τον Βιντάλ και τον Πογκμπά να ζηλεύουν

Συνηθίζεται στο άκουσμα της αντίπαλης ενδεκάδας οι φίλαθλοι των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν. Λίγες είναι οι φορές που κάποιος χειροκροτείται, ακόμη λιγότερες όταν αποθεώνεται.

Ο παίκτης που ανήκει στο τρίτο γκρουπ… δυναμικότητας, της αποθέωσης δηλαδή, είναι ο Σιμόνε Παντοΐν. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής που έφυγε το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους για να παίξει στην Κάλιαρι, επέστρεψε στο Juventus Stadium.

Και όταν ήρθε η ώρα της ενδεκάδας των φιλοξενουμένων, όταν έφτασε το νούμερο 20, πολλοί ήταν οι τιφόζι της Γιούβε που φώναξαν δυνατά… «Σιμόνε Παντοΐν» ενώ χειροκροτήθηκε σχεδόν από ολόκληρο το γήπεδο.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο Παντοΐν δεν έμεινε στην καρδιά των οπαδών των μπιανκονέρι γιατί ήταν ένα σπάνιο ταλέντο ή ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά. Ο κόσμος τον αγάπησε και δέθηκε μαζί του επειδή τον «πήγαινε» γι’ αυτό που είναι.

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Γιουβέντους ο Σιμόνε Παντοΐν


Μην ξεχνάμε πως μέχρι και τραγούδι είχε δημιουργήσει η curva των οργανωμένων για τον Σιμόνε. Μια σχέση αλληλοσεβασμού και αγάπης που δε γνώρισε ούτε ο Αρτούρο Βιντάλ που επέστρεψε ως αντίπαλος στο Τορίνο, ούτε φυσικά θα νιώσει ο Πολ Πογκμπά αν ποτέ τον φέρει η κλήρωση απέναντι στη Γιούε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου