24 Σεπ 2016

Γιατί πήγε στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους κάτω από άκρα μυστικότητα ο Πογκμπά;

Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε στο Τορίνο πριν λίγες μέρες και έκανε από ένα δώρο σε όλους στη Γιουβέντους.

Σε μια φωτογραφία στο Instagram τον Αύγουστο, ο Πατρίς Εβρά έδειχνε τη γεμάτη ντουλάπα του Πογκμπά στο Βίνοβο, αφού δεν είχε πάει καν από το Τορίνο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελικά πήγε τώρα...

Οπως αποκαλύπτει η Tuttosport, ο Γάλλος μέσος βρέθηκε στο Τορίνο πριν λίγες μέρες και πήγε από το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, κάτω από άκρα μυστικότητα. Εκεί, ο Πογκμπά δεν πήρε μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα αλλά τα είπε για πρώτη φορά από κοντά με όλους τους πρώην συμπαίκτες του και τον προπονητή μετά την αποχώρηση του. Και όχι μόνο αυτό...

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο Γάλλος είχε μαζί του και δώρο για τον καθένα από τους συμπαίκτες του, το προπονητικό τιμ, το ιατρικό τιμ, τους φροντιστές, τους υπαλλήλους του προπονητικού κέντρου και τους Μπέπε Μαρότα, Φάμπιο Παράτιτσι και Πάβελ Νέντβεντ.

Τι ήταν το δώρο; Ενα Rolex για τον καθένα, θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει για όσα του χάρισαν και του έμαθαν σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που έμεινε στη Γιουβέντους.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea_995.html
Η ντουλάπα του Πογκμπά στο προπονητικό κέντρο της Γιούβε, το σχόλιο του Εβρά και η αντίδραση των τιφόζι. Ο Πατρίς Εβρά ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το... γεμάτο ντουλαπάκι του Πολ Πογκμπά στο Βίνοβο.  [Ολόκληρο το θέμα +]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου