25 Σεπ 2016

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ντιμπάλα, ποιος εκπροσώπησε τη Γιούβε στο καθοριστικό ραντεβού του Γενάρη του 2015

Τις λεπτομέρειες μιας σπουδαίας μεταγραφής για τη Γιουβέντους αποκάλυψε με αποκλειστικό θέμα στο Calciomercato ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομανό. Πώς η Γιούβε πήρε τον Πάουλο Ντιμπάλα τη στιγμή που τον ήθελαν όλοι;

Μπορεί ο Αργεντίνος να ήρθε στο Τορίνο το καλοκαίρι του 2015 αλλά οι μπιανκονέρι είχαν δουλέψει από νωρίς αυτή τη μετακίνηση. Ο άνθρωπος από πλευράς Τορινέζων που ανέλαβε να βγάλει εις πέρας την αποστολή ήταν ο Φάμπιο Παρατίτσι.

Ιανουάριος 2015. Στις 20 του πρώτου μήνα της περασμένης χρονιάς, ένα ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου ήταν καθοριστικό για να έρθει ο Ντιμπάλα στο Τορίνο.

Οι ομάδες που τον ήθελαν εκείνη την εποχή ήταν πολλές. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι της Ιντερ, μάλιστα, επικοινωνούσε συχνά τηλεφωνικός με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ώστε να τον πείσει να ανέβει στο Μεάτσα.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο ήθελε να του επεκτείνει το συμβόλαιο και να τον πουλήσει αργότερα. Το ραντεβού στο Μιλάνο ανέτρεψε όλα τα δεδομένα. Ο Παρατσίσι βρέθηκε για λογαριασμό της Γιουβέντους με τον ατζέντη του Ντιμπάλα, Πιερπάολο Τρίουλζι. Οι δύο άντρες τα είπαν για περίπου μία ώρα. Εξήντα λεπτά ήταν αρκετά…

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Αυτό το ραντεβού ήταν καθοριστικό. Η Γιουβέντους έδειξε πως θέλει τον ποδοσφαιριστή, η πλευρά του Ντιμπάλα διαπίστωσε πως υπάρχει μια σοβαρή πρόταση και η Παλέρμο πως μπορεί να βγάλει δεκάδες εκατομμύρια από τη συμφωνία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ατζέντης του Ντιμπάλα θα έλεγε το «ναι» και στα 35 εκατ. ευρώ. Τελικά τα πέντε περισσότερα, 40 εκατ. ευρώ κόστισε συνολικά η μεταγραφή του Αργεντίνου, ήταν μια πάρα πολύ προσφορά.

Ο Ντιμπάλα συμφώνησε και τέσσερις μήνες αργότερα θα φορούσε την ασπρόμαυρη φανέλα για να κάνει μια καταπληκτική χρονιά, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Τη σημαντικότερη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου