26 Σεπ 2016

Κιελίνι: Να μη γίνουμε μια νέα… Ρόμα

Να παρουσιαστεί μια Γιουβέντους σοβαρή με πρωταρχικό σκοπό το αποτέλεσμα, θέλει να δει την Τρίτη το βράδυ στην Κροατία ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

«Το ματς μου θυμίζει πολύ το περσινό της Ρόμα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Με όλο το σεβασμό, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ήταν και είναι πιο κάτω επίπεδο από τη Ρόμα αλλά την κέρδισε», είπε ο αμυντικός των μπιανκονέρι

«Αυτά είναι τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που αν τα προσεγγίσεις με σωστό τρόπο θα τα κερδίσεις αλλά τελικά κανείς δε θα τα θυμάται. Αν όμως δεν τα πας καλά μπορεί να σου συμβεί ό,τι και στη Ρόμα», συμπλήρωσε.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Η Ντιναμό είναι μια τεχνική και ταλαντούχα ομάδα. Η εμπειρία μας έχει διδάξει πως αυτά τα ματς είναι δύσκολα και αναμένουμε μια ομάδα που θα θελήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Είμαστε ενήμεροι και είμαστε εδώ για να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους.

Για τη συνάρτηση νίκης-θεάματος, ο Κιελίνι είπε: «Το αποτέλεσμα είναι πάντα το πιο σημαντικό αλλά αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα θα πρέπει να παραμελεί το θέαμα. Εργαζόμαστε γι’ αυτό. Θέλουμε το αποτέλεσμα αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλουμε να παίζουμε άσχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου