8 Σεπ 2016

Ορφανό το ιταλικό ποδόσφαιρο από «Νο 10» και το σχόλιο του Ντελ Πιέρο

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σχολίασε με τον τρόπο του την εξαφάνιση του Νο 10 από την Ιταλία και... ίσως σπρώχνει τον Πάουλο Ντιμπάλα προς αυτό.

Η Gazzetta dello Sport έχει ένα θέμα σήμερα για το πώς έχουν εξαφανιστεί από την Serie A τα κλασικά 10άρια. Μιλάμε, άλλωστε, για το πρωτάθλημα που είδε όλα τα σπουδαία 10άρια να αγωνίζονται σε αυτό, στο πέρασμα των δεκαετιών.

Τώρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και ο Αλεξ το σχολίασε μέσω Twitter, με την Gazzetta dello Sport να γράφει το εξής άρθρο για το σχόλιο του αρχηγού.

«Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα πήγε για ύπνο με μια κακή σκέψη να βασανίζει το μυαλό του. Οταν στο Twitter είδε το link του άρθρου της Gazzetta dello Sport για την εξαφάνιση των Νο 10 από την Serie A, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να απαντήσει: «Τώρα που τα Panda δεν κινδυνεύουν με εξαφάνιση... να προστατέψουμε το Νο 10! Εγώ ξέρω ένα καλό που ζει στο L.A...». Ο πρώην σπουδαίος της Γιούβε μιλούσε για τον εαυτό του. Προφανώς αστειευόμενος. Σίγουρα, χάνοντας κι αυτόν πριν λίγα χρόνια, η Ιταλία ένιωσε λίγο ορφανή. Και σήμερα τα πράγματα πάνε ακόμη χειρότερα.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Το απίστευτο είναι ότι ειδικά στη δική του Γιούβε το Νο 10 δε δόθηκε. «Το 10 της Γιούβε δεν πρέπει να αποσυρθεί. Είναι όμορφο τα παιδιά να ονειρεύονται ότι θα αγωνιστούν με αυτή τη φανέλα», είχε πει τότε. Ετσι, ο Καρλίτος Τέβες την πήρε και πρέπει να ειπωθεί ότι την τίμησε μέχρι και την τελευταία στιγμή που την φορούσε. Ο Πολ Πογκμπά ένιωσε μεγαλύτερο το βάρος, τόσο ώστε σε ένα σημείο της περσινής σεζόν, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, να προσθέσει ένα +5.

Μετά έφυγε και ο Γάλλος και ο Πάουλο Ντιμπάλα, δεμένος με το 21, δεν το ένιωσε να κληρονομήσει το 10. Ποιος ξέρει αν η καμπάνια του Ντελ Πιέρο για την προστασία του μαγικού αριθμού, τον πείσει ότι αργά ή γρήγορα πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα».

2 σχόλια:

  1. Το +5 που λετε για τον Πογκμπα δεν το καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε προσθέσει από μόνος του, με... μαρκαδόρο, το +5. Το νούμερο που είχε δηλαδή, +5. Με τρεις λέξεις... βλακείες και ανωριμότητα.

      Διαγραφή