25 Σεπ 2016

Ο Πιάνιτς μιλάει για τη μεγάλη πίεση που υπάρχει στη Γιουβέντους και τη δύσκολη έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στη Γιουβέντους, στα πράγματα που θα βελτιώνονται συνεχώς και στην υποχρεωτική νίκη στο Ζάγκρεμπ, σε μια ατμόσφαιρα που αναμένεται δύσκολη.

Μία μέρα μετά τη νίκη στο Παλέρμο, που διατήρησε τους μπιανκονέρι στην κορυφή της Serie A, o Βόσνιος χαφ μίλησε στο Sky Italia.

«Παίζω όπου μου πει ο προπονητής, σε αυτή την ομάδα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα, υπάρχουν αυτοματισμοί οι οποίοι θα βγουν στην πορεία. Προσωπικά, πάντως, παίζω όπου μου πει ο προπονητής και προσπαθώ για το καλύτερο. Ξέρω πώς έχουν τα πράγματα, στη Γιουβέντους υπάρχει κριτική ακόμη κι αν κάνουμε λάθος 45 λεπτά, όχι ολόκληρο το ματς. Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, όπως είναι ακόμη αρχή και για μένα στη Γιούβε, τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς», είπε αρχικά ο Πιάνιτς και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για το ματς της Τρίτης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Το περιβάλλον δεν είναι ποτέ εύκολο εκεί, δεν είναι εύκολοι οι αγώνες σε αυτές τις χώρες, επικρατεί δύσκολη ατμόσφαιρα αλλά εμείς θα πάμε στο Ζάγκρεμπ για να κάνουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε τη νίκη. Στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αλλά ο στόχος μας είναι να πάρουμε την 1η θέση στον όμιλο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μόνο η νίκη ως αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου