12 Σεπ 2016

Τα πρώτα δυνατά τεστ της Γιουβέντους χωρίς τους… Ματουιντί, Βίτσελ, Ισκο και λοιπούς μέσους

Τρία επίσημα παιχνίδια με ισάριθμες νίκες για τη Γιουβέντους αλλά αυτή η εβδομάδα είναι διαφορετική.

Είναι η εβδομάδα που ξεκινάει το Champions League και έρχεται ένα μεγάλο ντέρμπι, το πιο δύσκολο ματς έως τώρα.

Οι μπιανκονέρι έχουν αγωνιστεί με ομάδες που θα τερματίσουν πάνω από τη μέση του πρωταθλήματος, κάποιες από αυτές θα διεκδικήσουν και θέση στην Ευρώπη. Με εξαίρεση την αναμέτρηση με τη Λάτσιο στη Ρώμη, με Φιορεντίνα και Σασουόλο οι παίκτες του Αλέγκρι τα πήγαν αρκετά καλά, βάσει και της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε.

Τώρα έρχεται η Σεβίλλη και ακολουθεί η Ιντερ. Σαφώς και είναι τα πρώτα δυνατά τεστ της σεζόν. Πρεμιέρα στον όμιλο του Champions League με τον πιο δυνατό αντίπαλο και εκτός έδρας δοκιμασία για το ντέρμπι της Ιταλίας.

Είναι τα πρώτα συνεχόμενα παιχνίδια (Σάββατο, Τετάρτη, Κυριακή) και με αυξημένη δυσκολία. Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς έχει πάντα ιδιαιτερότητες και η κόντρα με την Ιντερ δε χρειάζεται πολλές συστάσεις.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Και τα δύο ματς θα παίξουν το ρόλο τους για τη συνέχεια της χρονιάς που μόλις άρχισε. Η Γιουβέντους μετράει δυνάμεις και όλοι στο Τορίνο θέλουν να βγάλουν με επιτυχία το πρώτο σημαντικό σετ παιχνιδιών της σεζόν.

Ένα νικηφόρο ξεκίνημα στην Ευρώπη θα δείξει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γιουβέντους και θα βάλει το πρώτο λιθαράκι σε μια διοργάνωση που έχει επενδύσει πολλά η ομάδα φέτος ενώ μια επιτυχία στο Μεάτσα θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την ήδη δυνατή θέση των μπιανκονέρι στη Serie A.

Το ρόστερ που έχει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στα χέρια του του δίνει τη δυνατότητα, τουλάχιστον στις περισσότερες θέσεις, να πραγματοποιήσει όποιες αλλαγές πιστεύει ώστε η ομάδα να είναι φρέσκια και στα δύο ματς και παράλληλα είναι ένα σημαντικό τεστ για να δούμε πώς μπορεί να πορευτεί η Γιουβέντους χωρίς τους… Ματουιντί, Βίτσεκ, Ισκο και λοιπούς μέχρι τον Ιανουάριο.

Γιατί μπορεί απέναντι στη Σασουόλο ή στη Ρώμη να μη χρειαζόταν η ομάδα τον αντι-Πογκμπά, τώρα όμως που τα παιχνίδια ανεβάζουν το επίπεδο δυσκολίας, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πώς θα βγει το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο Ιταλός προπονητής των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου