26 Σεπ 2016

Οι δύο μεγάλοι φόβοι που δεν μπορεί να κρύψει ο Αλέγκρι

Μονόδρομος αποτελεί το παιχνίδι της Τρίτης για τη Γιουβέντους, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Μετά το «Χ» της πρεμιέρας με τη Σεβίλλη στο Τορίνο, οι μπιανκονέρι δεν έχουν περιθώρια νέας αποτυχίας απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. «Ας πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας.

«Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε για να τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι», συνέχισε ο αλενατότερε της Γιουβέντους και εν συνεχεία μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

«Κανένα παιχνίδι στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σωστά και να επιστρέψουμε πίσω με τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν αναμένεται να ξεκινήσουν Μάντζουκιτς και Πιάτσα απέναντι στην παλιά τους ομάδας, ο Αλέγκρι απάντησε: «Δεν είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να παίξουν. Όσοι κάτσουν στον πάγκο θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και αυτοί».

Ο Μαξ στάθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει η Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα λέγοντας: «Είναι φυσιολογικό κάποιοι (που έχουν αγωνιστεί περισσότερο) να είναι κουρασμένοι καθώς συμπληρώνεται ένας μικρός κύκλος σερί παιχνιδιών».

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε ο Πατρίς Εβρά να παίξει στην τριάδα της άμυνας δίνοντας κάποια επιπλέον λύση, ο Αλέγκρι είπε: «Ναι, θα μπορούσε να είναι μια λύση αλλά θα μπορούσε να παίξει και από την αρχή καθώς ο Αλεξ Σάντρο έχει αγωνιστεί στα πέντε από τα συνολικά έξι τελευταία παιχνίδια».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Σχετικά με την τριάδα του κέντρου, στο 3-5-2 που αναμένεται να παρατάξει, είπε: «Για τις τρεις θέσεις του κέντρου έχουμε τρία ονόματα: Κεντίρα, Πιάνιτς, Ερνάνες», ενώ για τον παρτενέρ του Ντιμπάλα ήταν ξεκάθαρος: «Ο Ιγκουαΐν θα παίξει αύριο».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Γιουβέντους στάθηκε στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί πως θέλει τη Γιουβέντους να πρέπει να κερδίζει εύκολα όλα τα παιχνίδια, αποδίδοντας συγχρόνως καλό ποδόσφαιρο.

«Για να μπορούμε να κερδίζουμε, δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Όλες οι ομάδες δίνουν αγώνα για να κερδίσουν. Ακόμη και η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Δε γίνεται να παίξεις εφτά παιχνίδια αποδίδοντας πολύ καλά σε όλα. Μην τρέφουμε αυταπάτες», είπε ο Αλέγκρι.

«Πέρσι νικήσαμε στο Παλέρμο με 3-0, φέτος με 1-0. Η Γιουβέντους έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τους αγώνες που έπρεπε να έχει κερδίσει. Παρόλο που η ομάδα είναι μέσα στα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, χρειάζεται ταπείνωση», πρόσθεσε.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φοβάται την κούραση και το γεγονός πως κάποιοι νομίζουν πως οι μπιανοκνέρι θα κατακτήσουν εύκολα το τρόπαιο κάθε θεσμού που συμμετέχουν. Και όπως φαίνεται το νιώθει αυτό και μέσα στην ομάδα. «Υπάρχει αυτή ατμόσφαιρα. Δεν πλανάται απλώς. Υπάρχει και στο εσωτερικό μας. Χρειάζεται ένα βήμα κάθε φορά. Τέλος Μαΐου θα πρέπει να είμαστε πρώτοι, του χρόνου θα θυμάται κανείς ποιος ήρθε δεύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου