13 Σεπ 2016

Το Juventus Stadium φοράει τα καλά του με την curva sud να ανοίγει τρεις ώρες νωρίτερα

Όλα είναι έτοιμα για τη γιορτινή πρεμιέρα της Γιουβέντους στο Champions League.

Το Juventus Stadium έχει «ντυθεί» ήδη με τα χρώματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και περιμένει να ακουστεί ο γλυκός ήχος-σήμα κατατεθέν και να κουνηθεί και φέτος στο σεντόνι στο Τορίνο.

Όπως είναι φυσικό, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με τους τιφόζι της Γιουβέντους να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους στην ατμόσφαιρα.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Οι κερκίδες θα ανοίξουν περίπου δύο με δυόμισι ώρες νωρίτερα ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το πέταλο των οργανωμένων, η curva sud, θα ανοίξει τρεις ώρες νωρίτερα. Η απόφαση αυτή ανήκει στην Αστυνομία που θέλει να υπάρξει ομαλή προσέλευση στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και να υπάρξει καλύτερη εποπτεία.

4 σχόλια:

  1. αλή αρχή να έχουμε! Να κάνω και την παρατήρησή μου για την κληρωση και τους ομίλους! χαχα!! Όπως κι` εσελις έχετε αναφέρει όλα είναι για την τηλεόραση! Πώς είναι δυνατόν οι ομάδες από μια χώρα να παίζουν σε μοιρασμένες μέρες;;; Π.χ. σήμερα 2 ισπανικές, αύριο οι άλλες δύο.. και το ίδιο για τις χώρες με πολλές ομάδες! Γιατί δεν τυχαίνει ποτέ να πάνε όλες μαζί από μια χώρα σε μια μέρα ή τέλος πάντων οι 3;;; ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: Η TV ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;;; ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τυχαίο. Είναι σχεδιασμένο να γίνει έτσι. Στην κλήρωση οι όμιλοι χωρίζονται στην ουσία σε δύο γκρουπ. Από 1 έως 4 και από 5 έως 8. Και έτσι γίνεται οι μοιρασιά. Ούτε στημένο είναι, ούτε τυχαίο. Προκαθορισμένο.

    Καλή αρχή στην ομάδα και πάνω απ' όλα forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αυτό λέω και εγώ! Πώς γίνεται να πηγαίνουν οι μισές ομάδες από μια χώρα στο πρώτο γρουπ (1-4) και οι άλλες μισές στο δεύτερο γρουπ _5-8);;; Νομίζω δεν έχει τύχει ποτέ να κληρωθούν 4 ή 3 ομάδες από μια χώρα στο ίδιο γρουπ.., να παίζουν δηλ. την ίδια μέρα.. Καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοώ;

      Διαγραφή
    2. Π.σ. η Νάπολι δε θα μπορούσε να παίζει τυην ίδια μέρα με τη Γιούβε;;; Τότε αφού είναι την ίδια ώρα θα έχανε τηλεθεατές η τηλεόραση..

      Διαγραφή