11 Σεπ 2016

Με ποιον θρυλικό παίκτη της Γιουβέντους αρχίζουν να συγκρίνουν οι Ιταλοί τον Πάουλο Ντιμπάλα

Ο χώρος που κινείται ο Πάουλο Ντιμπάλα, κάνει τους Ιταλούς δημοσιογράφους να θυμούνται τον... Ομάρ Σίβορι.

Την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, ο Αργεντίνος είπε μεταξύ άλλων: «Ο χώρος στον οποίο κινούμαι αυτή την στιγμή, είναι αυτός ανάμεσα στο κέντρο και την άμυνα του αντιπάλου».

Οπως λένε οι Ιταλοί, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βλέπει στον Ντιμπάλα ικανότητες τέτοιες, που να του επιτρέπουν να παίξει σαν... μικρός Μαραντόνα. Να σκοράρει δηλαδή αλλά βασικά να κάνει άνω-κάτω τον αντίπαλο, φτιάχνοντας συνεχώς τις προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Με τον Μάριο Μάντζουκιτς πέρυσι, ο Ντιμπάλα έπαιζε πιο κοντά στο αντίπαλο τέρμα. Με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν φέτος, δηλαδή με έναν killer μέσα στην περιοχή, ο Πάουλο κινείται, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν, σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

Σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, το βράδυ του Σαββάτου, δημοσιογράφος είπε ότι ο Ντιμπάλα εξελίσσεται σιγά-σιγά σε Σίβορι. Στον επιθετικό, δηλαδή, που μπορεί να βάλει γκολ αλλά μπορεί το ίδιο ή και ακόμη πιο εύκολα να φτιάξει γκολ για τους συμπαίκτες του ανά πάσα στιγμή.

«Ο Πάουλο έπαιζε και πέρυσι λίγο πιο πίσω. Ο Ιγκουαΐν, όμως, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μάντζουκιτς και πάνω από όλα ο Ντιμπάλα αυτή την στιγμή βελτιώνεται σε κάτι που πρέπει να βελτιωθεί, δηλαδή στις ασίστ. Και θα έλεγα ότι το κάνει με πολύ γρήγορο ρυθμό», είπε ο Αλέγκρι μετά από σχετική ερώτηση, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 επί της Σασουόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου