11 Σεπ 2016

Ντιμπάλα: Αν η μπάλα περνούσε σήμερα θα με χειροκροτούσαν, τώρα λένε ότι έπρεπε να σουτάρω

Ανυπόμονος για την έναρξη του Champions League είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος άσος στο Sky Italia, μία μέρα μετά το 3-1 επί της Σασουόλο...

Για τον χώρο που κινείται:
«Ο προπονητής μου ζητάει να παίζω κοντά με τους χαφ και να τους βοηθάω στο να βγει η ομάδα σωστά μπροστά. Μου αρέσει, έχουμε πολλή ποιότητα και είναι εύκολο να παίζουμε το ένα-δύο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούμε κι άλλο στο passing game, στην κυκλοφορία της μπάλας. Εχουμε πολλούς τεχνίτες ποδοσφαιριστές και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Για τη φάση που πήγε να πασάρει στον Ιγκουαΐν αντί να εκτελέσει:
«Αν η μπάλα περνούσε, θα ήταν μόνος του με το τέρμα. Αν είχε περάσει, όλοι σήμερα θα με χειροκροτούσαν για την ασίστ, τώρα λένε ότι έπρεπε να σουτάρω. Οποτε μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ πάντα να δώσω γκολ στους συμπαίκτες μου».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για τον Ιγκουαΐν και αν μπορούν να συνυπάρξουν και οι τρεις με τον Μάντζουκιτς: «Με τον Γκονσάλο τα πάμε πολύ καλά, είναι εύκολο να παίξεις μαζί του, με βάση τον τρόπο που κινείται. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε και οι τρεις μαζί, εγώ, ο Γκονσάλο και ο Μάριο (Μάντζουκιτς) αλλά εξαρτάται από τον προπονητή. Εχουμε συνηθίσει το 3-5-2 αλλά μπορούμε να κάνουμε και αλλαγές στην τακτική».

Για το Champions League: «Ανυπομονώ για τη φετινή διοργάνωση. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε σπουδαία πορεία, έχουμε τους ποδοσφαιριστές για να το πετύχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με την περσινή νοοτροπία, να θυμηθούμε τα ματς με την Μπάγερν και το πώς φτάσαμε μια ανάσα από το να την αποκλείσουμε μέσα στο Μόναχο».

Για το γκολ του Πιάνιτς με τη Σασουόλο, το οποίο... διεκδίκησε και ο ίδιος: «Σήμερα που το είδα ξανά, του είπα ότι μπορεί και να είναι δικό μου (γελάει). Εχουμε πολύ καλή σχέση, αστειευόμαστε πάντα και είμαι χαρούμενους γιατί το άξιζε το γκολ με αυτή την κεφαλιά που έκανε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και με την μπάλα να πάει στο δοκάρι».

Για το ματς με την Σασουόλο:
«Ο προπονητής μας ζήτησε να μπούμε από την αρχή δυνατά και να πιέσουμε. Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν σπουδαία. Κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής. Μετά, προς το τέλος, χαλαρώσαμε λίγο αλλά πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα το βελτιώσουμε κι αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου