8 Σεπ 2016

Ρεκόρ υποκρισίας από τον Πογκμπά που κορόιδευε τόσο καιρό τους μπιανκονέρι

Ο Μίνο Ραϊόλα τόνισε και πάλι ότι ο Πολ Πογκμπά ήθελε να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Ο μάνατζερ του Γάλλου έκανε ξανά δηλώσεις και αφού είπε όσα ήθελε να πει για τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι, επιτέθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα με τον οποίο έχει προηγούμενα και κατέληξε με ένα σχόλιο για τον Πογκμπά.

«Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον ρόλο του. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται εκεί που ήθελε να είναι». Όπως φαίνεται, τώρα που έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι, ο Πολ Πογκμπά ήθελε και πίεσε για να γίνει η μεταγραφή του.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Μπορεί να «βόλευε» και τη Γιουβέντους μια τέτοια εξέλιξη καθώς τα λεφτά ήταν πάρα πολλά, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί το παραμύθι που πουλούσε ο Γάλλος άσσος όλο αυτό το διάστημα στη Γιουβέντους και τους οπαδούς της.

Εννοείται πως η Γιουβέντους προχωράει και βλέπει μπροστά και δεν εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή, αλλά ας θυμηθούμε τα τραγούδια του περί παραμονής του, το σήμα που φιλούσε, το πόσο ευτυχισμένος δήλωνε και όλες αυτές οι πράξεις του που, τελικά, δεν του τα ζήτησε κανείς και τα έκανε από μόνος του.

4 σχόλια:

  1. ειναι νεος κ ανωριμος. δεν μου κανει καμια εντυπωση ολο αυτο το θεμα γυρο απο το ονομα του. αρκετα με τον ανωριμο γαλλο κ πολυ ασχοληθηκαμε. forza juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε χρειάζεται να θυμηθούμε τίποτα! Να θυμόμαστε τους άντρες και όχι τα π..κια.. Αρκετά ασχοληθήκαμε μ` αυτόν τον άνθρωπο, σας το ξαναείπα ότι όσο ασχολούμαστε διαφήμιση-μάναυζμεντ του κάνουμε, αυτό που επιδιώκει αυτός δηλ. Όσο π..στικα φέρθηκε σ` εμάς μπορεί να φερθεί και στη νέα του ομάδα! Το χούι δεν αλλάζει! Άσε που θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι με τον πραγματικό παιχταρά, τον Ιμπραίμοβιτς εννοώ (γιατί ο Ιμπραίμοβιτς είναι κάλεις ανώτερος σαν παίχτης από τον Πογκμπά, άσχετα αν και εκείνος είναι κωλ.χαρακτήρας) θα ``σκοτωθούν``.,
    ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ ``ΑΦΟΥΓΡΑΖΕΤΑΙ`` ΚΑΙ ΤΑ ``ΚΑΤΑΝΟΕΙ`` ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΠΕΡΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ, ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10, ΚΑΙ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΕΣΤΩΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.. (Chris il Capo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει αγαπητέ Chris il Capo αλλά δεν του κάνουμε εμείς διαφήμιση. Και τι ανάγκη έχει πλέον, έτσι κι αλλιώς. Όλος ο πλανήτης έγραφε γι αυτόν 3 μήνες. Τα ξέρεις, τα διάβαζες.

      Επίσης, δεν είναι κακό να θυμόμαστε. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Πάντα είναι καλό να θυμάσαι. Εννοείται πως όλα αυτά γράφονται αντλούμενα από την επικαιρότητα.

      Προσωπικά ως σάιτ και ως οπαδοί, τουλάχιστον στην πλειοψηφία μας, δε μας ενόχλησε καθόλου που πουλήθηκε ο Πογκμπά. Αφού πήρε αυτά που ήθελε η ομάδα, κανένα πρόβλημα. Δεν ήμασταν ποτέ «ερωτευμένοι» με τον Γάλλο. Και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις αν ανατρέξεις σε παλιότερα κείμενά μας.

      Μαζί σου για το Νο 10, αλλά νομίζουμε πως δεν το ζήτησε μόνο ο Πογκμπά, μάλλον και η διοίκηση του το «ζήτησε». Κατά τ' άλλα, forza Juve!

      Διαγραφή