3 Οκτ 2016

Μετά τους πειραματισμούς βρίσκει τη θέση του στη Γιουβέντους ο Μίραλεμ Πιάνιτς

Μπορεί τα φώτα να πέφτουν κυρίως στους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα αλλά είναι σημαντική η άνοδος του Μίραλεμ Πιάνιτς στα τελευταία ματς.

Ο Βόσνιος, όπως θυμόμαστε όλοι, δεν είχε πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στις πρώτες δύο αγωνιστικές με Φιορεντίνα και Λάτσιο αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκρινε ότι δεν ήταν ακόμη στο βαθμό ετοιμότητας που ήθελε.

Ο προπονητής, όπως έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει και με άλλους παίκτες, αποφάσισε να βάλει σταδιακά στην ομάδα τον Πιάνιτς, αφού πρώτα τον δοκίμασε σε δύο-τρεις θέσεις. Στα τελευταία ματς, πάντως, τον καθιερώνει στο χώρο του κέντρου και συγκεκριμένα αριστερά στην τριάδα, με τον Μίραλεμ να ανταποκρίνεται και να μπαίνει όλο και περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Αυτό φάνηκε στο Ζάγκρεμπ, όπου άνοιξε το σκορ στη νίκη επί της Ντιναμό και στη συνέχεια έδωσε και την ασίστ στον Ιγκουαΐν για το 0-2. Χθες, κόντρα στην Εμπολι, ο Πιάνιτς ήταν και πάλι από τους καλύτερους της ομάδας και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Οχι με κάποιο γκολ αλλά δίνοντας δύο έτοιμα.

Οι δύο ωραίες μπαλιές στις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες της Γιούβε σε εκείνο το διάστημα, δηλαδή το δοκάρι του Κεντίρα και το τετ α τετ του Κουαδράδο, έχουν γίνει από μπαλιές... Πίρλο του Βόσνιου. Ο Γερμανός και ο Κολομβιανός, βέβαια, κατάφεραν να αστοχήσουν αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Πιάνιτς, ο οποίος προσαρμόζεται συνεχώς και αρχίζει να φτιάχνει φάσεις και γκολ για τους συμπαίκτες του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου