18 Οκτ 2016

Μαρότα: Μην ξεχνάτε πως «αρπάξαμε» τον Ντιμπάλα από Ιντερ και Μίλαν

Πριν το παιχνίδι με τη Λιόν, ο Μπέπε Μαρότα έκανε το σχόλιό του στους δημοσιογράφους και ευλόγησε τα γένια του για την υπόθεση Πάουλο Ντιμπάλα.

«Μας κάνει πολύ υπερήφανους το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον Ντιμπάλα. Αυτό σημαίνει πως εντοπίσαμε το ταλέντο του από νωρίς», είπε στη Mediaset.

«Μην ξεχνάτε πως κλείσαμε αυτή τη μεταγραφή όταν η Ιντερ και η Μίλαν προσπαθήσουν επίσης να αποσπάσουν την υπογραφή του», συνέχισε ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι.

«Είναι λογικό τα μεγάλα κλαμπ να θέλουν τους παίκτες αλλά αν στο DNA της ομάδας είναι μην πουλάει, εκτός κι αν το θέλουν οι ίδιοι», πρόσθεσε ο Μαρότα, φέροντας ξανά στις μνήμες μας τα όσα έγιναν το καλοκαίρι με τον Πολ Πογκμπά.


«Ο Ντιμπάλα έχει συμβόλαιο και δεν έχει δείξει καμία διάθεση να φύγει αλλά θεωρούμε σωστό να βελτιώσουμε τους όρους αυτού του συμβολαίου, όπου θα αντικατοπτρίζονται στην εικόνα του στο γήπεδο αλλά θα διατηρήσουν την αρμονία και στ’ αποδυτήρια», συμπλήρωσε για το θέμα του Αργεντίνου.

Στη συνέχεια μίλησε για την πρόοδο του Κλαούντιο Μαρκίσιο που έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του ενώ δικαιολόγησε τον Αλέγκρι για τη μέτρια εικόνα που δείχνει η Γιουβέντους, λέγοντας: «Δεν υπάρχει ακόμη ακριβής ταυτότητα στην ομάδα. Είναι φυσιολογικό αυτό. Θα μας πάρει λίγος χρόνος γιατί είναι πολλοί νέοι παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου