4 Οκτ 2016

Ντρίμπλα στη Γιούβε ετοιμάζει η Γουέστ Χαμ για τον Τζάτζα, μια κίνηση που αλλάζει τα σχέδια για τον Κουαδράδο

Ο Σιμόνε Τζάτζα έχει απογοητεύσει τη Γουέστ Χαμ που μάλλον περίμενε κάτι διαφορετικό παίρνοντας τον από τη Γιουβέντους.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που θέλουν τη βρετανική ομάδα να κάνει ντρίμπλα και στέλνει πίσω τον Ιταλό επιθετικό ώστε να μην αναγκαστεί να καταβάλει τα υπόλοιπα χρήματα στους μπιανκονέρι.

Θυμίζουμε τη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες ο Χάρι Ρέντναπ: «Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι ξέρει να δουλεύει, είναι μια ομάδα που έχει ως στόχο να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Για να πουλάει, επομένως, έναν διεθνή φορ σε τέτοια ηλικία, κάποιος λόγος θα υπάρχει...».

Η Γουέστ Χαμ, αφού έχει δώσει 5 εκατ. ευρώ, θέλει να σώσει τα υπόλοιπα 20 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους από την πλευρά της έχει υπολογίσει αυτά τα χρήματα για την αγορά του Χουάν Κουαδράδο (η συμφωνία με την Τσέλσι είναι ακριβώς η ίδια όπως αυτή με τη Γουεστ Χαμ, οι Τορινέζοι έδωσαν 5 εκατ. ευρώ και αν ενεργοποιηθεί η ρήτρα, θα δώσουν άλλα 20 στου Λονδρέζους).

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Οι μπιανκονέρι δε θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται πως θα χαλάσει η αγορά του Τζάτζα τη στιγμή που οι Αγγλοι ψάχνουν τη φόρμουλα να γυρίσουν πίσω τον παίκτη. Το σίγουρο είναι πως η κάθε πλευρά θα κοιτάξει το συμφέρον της και αναμένεται να δούμε πώς θα χειριστούν τελικά οι Αγγλοι τον Τζάτζα.

Η συμφωνία για την αγορά του θα καθοριστεί από τον αριθμό συμμετοχών. Αν ο Ιταλός αρχίζει να μην παίζει με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, οι Ιταλοί θα πρέπει να ψάξουν αλλού τα 20 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Κουαδράδο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου