16 Οκτ 2016

Ανανεώσεις συμβολαίων προανήγγειλε ο Μαρότα

Ο Μπέπε Μαρότα προανήγγειλε τις ανανεώσεις των Πάουλο Ντιμπάλα και Λεονάρντο Μπονούτσι ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, όπως πάντα, δέχθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του αγώνα με την Ουντινέζε και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στα νέα συμβόλαια των Μπονούτσι και Ντιμπάλα.

«Είναι δύο ποδοσφαιριστές δεμένοι αφού έχουν συμβόλαια μακράς διάρκειας (2020). Παρ' όλα αυτά, μιλάμε με τους μάνατζερ τους αφού, όπως είναι το σωστό, θέλουμε να αναγνωρίσουμε την δουλειά τους, να τους ανταμείψουμε με νέα συμβόλαια, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι πρέπει να κρατήσουμε και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια», είπε σχετικά ο Μαρότα και στη συνέχεια σχολίασε τα όσα είπε ο Ντε Λαουρέντις για τα περισσότερα λεφτά της Γιούβε...


«Νομίζω πως μια ομάδα που νικάει στο γήπεδο, είναι ο καθρέφτης μιας δυνατής διοίκησης, η οποία δουλεύει καλά. Καταφέραμε σε αυτά τα χρόνια, με τη δουλειά μας, να αυξήσουμε τα έσοδα μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε καλά αποτελέσματα και αγωνιστικά, πέρα από οικονομικά. Πρώτα είναι η διοίκηση, μετά η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου