31 Οκτ 2016

Πόσες τελικές προσπάθειες έχει κάνει ο Ιγκουαΐν, πόσα τα γκολ του

Μπορεί η ομάδα να μην λειτουργεί ακόμη τέλεια στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πυροβολεί.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα πρέπει η ομάδα να ψάχνει περισσότερο τον Αργεντίνο φορ και να τον βγάζουν σε θέση για να εκτελέσει.

Αν γίνει αυτό, ο Πιπίτα ξέρει πολύ καλά τι να κάνει στη συνέχεια και το αποδεικνύει ήδη, παρά το γεγονός ότι λείπουν οι αυτοματισμοί.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Ιγκουαΐν κινείται με καλύτερο ρυθμό προς το παρόν σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν και έσπασε όλα τα ρεκόρ με τη φανέλα της Νάπολι. Συγκεκριμένα, ο Γκονσάλο έχει βάλει μέχρι στιγμής 7 γκολ στο πρωτάθλημα (συν ένα στην Ευρώπη), όταν στο αντίστοιχο περσινό διάστημα είχε 8. Η φετινή επίδοση, όμως, υπερτερεί της περσινής, πολύ απλά γιατί το έχει κάνει σε μικρότερο χρόνο συμμετοχής, σκοράροντας κάθε 98 λεπτά.


Από εκεί και πέρα, καλύτερο είναι και το ποσοστό επιτυχίας που έχει. Ο Ιγκουαΐν έχει κάνει γκολ τις μισές τελικές προσπάθειες του (7/14), πράγμα που σημαίνει ότι έχει ποσοστό ευστοχίας 50% ενώ την περσινή σεζόν με τους παρτενοπέι είχε 43%. Καταλαβαίνει ο καθένας ότι αν η ομάδα βγάλει αυτοματισμούς για τον Αργεντίνο, θα πάρουν φωτιά τα δίχτυα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου