16 Οκτ 2016

Μπενάτια: Προς το τέλος του αγώνα ήμουν... νεκρός

Ο Μεχντί Μπενάτια βλέπει ομοιότητες ανάμεσα σε Μαξ Αλέγκρι και Πεπ Γκουαρντιόλα ενώ είναι σίγουρος για τη δύναμη της Γιουβέντους.

Ο Μαροκινός επέστρεψε στη δράση στο χθεσινοβραδινό ματς με την Ουντινέζε, αν και παραδέχθηκε ότι «προς το τέλος ήμουν... νεκρός, πολύ κουρασμένος αλλά αυτό είναι και λογικό μετά τον τραυματισμό».

Από εκεί και πέρα, αφού παραδέχθηκε ότι «ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε», έκανε μια σύγκριση του Αλέγκρι με τον Γκουαρντιόλα, τον οποίο είχε προπονητή στην Μπάγερν.


«Ο κόουτς μας ζητάει να έχουμε επιθετική νοοτροπία και να κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, να κάνουμε παιχνίδι, πάνω-κάτω ζητάει ό,τι και ο Γκουαρντιόλα», για να ολοκληρώσει με ένα σχόλιο για τη μάχη του τίτλου.

«Η Ρόμα τα πάει καλά αλλά το ξέραμε ότι είναι δυνατή ομάδα, όπως και η Νάπολι, η οποία έχασε τον Μίλικ και λυπάμαι για τον τραυματισμό του. Είναι δύο δυνατές ομάδες αλλά εμείς είμαστε πιο δυνατοί, ειδικά αν κάνουμε αυτά που πρέπει και μπορούμε. Αν σε κάθε ματς μπαίνουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε η Γιουβέντους και θέλουμε να νικήσουμε, δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου