16 Οκτ 2016

Η Γιουβέντους επενδύει στο αύριο του συγκινημένου Μπονούτσι

Στο χθεσινό ματς με την Ουντινέζε αποδείχθηκε, για ακόμη μία φορά, το δέσιμο του Λεονάρντο Μπονούτσι με τους τιφόζι της Γιουβέντους και τους συμπαίκτες του.

Ο «Λέο» μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή αντί του τραυματία Κιελίνι αλλά ήταν ούτως ή άλλως χαρούμενος αφού τα νέα για την υγεία του μικρότερου γιου του, όπως είπε, είναι ευχάριστα.

Με τον πιτσιρικά ασχολήθηκαν και οι τιφόζι αφού κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ακούστηκε από την curva Sud ένα σύνθημα-ευχή για τον μικρό Ματέο και ακολούθησε όλο το γήπεδο. Η αντίδραση του Μπονούτσι ήταν να σηκωθεί όρθιος στον πάγκο, να βάλει το ένα χέρι στην καρδιά του και με το άλλο να ευχαριστήσει τους οπαδούς, φανερά συγκινημένος.


Λίγα λεπτά μετά, ο Λεονάρντο είδε τον Ντιμπάλα να τρέχει... καταπάνω του για να του αφιερώσει το πρώτο του γκολ ενώ αναφέρθηκε και αυτός στον μικρό Ματέο στις δηλώσεις του, για να ακολουθήσει η αποθέωση του Juventus Stadium όταν ο Μπονούτσι πέρασε ως αλλαγή στο ματς.

Με δεδομένα όλα αυτά, αν και ξέραμε ούτως ή άλλως πόσο δεμένος είναι ο Λεονάρντο με τη Γιούβε, αλλά και τις δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα για το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζεται, είναι να απορείς με τους Αγγλους που γράφουν συνεχώς σενάρια για Σίτι, Τσέλσι κλπ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου