3 Οκτ 2016

Σπαλέτι: Η Γιουβέντους δεν τα έχει κάνει πολύ καλά έως τώρα

Η Ρόμα νίκησε την Ιντερ και έπιασε σε απόσταση αναπνοής τη Νάπολι. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό της Ρώμης και αναφέρθηκε στη Γιουβέντους και τις δηλώσεις του Σάρι.

«Κερδίζοντας μια μεγάλη ομάδα όπως η Ιντερ, αναπτερώνεται η ψυχολογία μας», είπε αρχικά ο προπονητής των τζαλορόσι. «Πρέπει να εργαστούμε με ηρεμία για να πετύχουμε τους στόχους μας», συμπλήρωσε.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο Σπαλέτι ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Μαουρίτσιο Σάρι που δήλωσε πως κανείς στην κατηγορία δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Γιουβέντους. Να τι απάντησε…

«Ο Σάρι είναι πολύ έξυπνος. Αν λέει κάτι, υπάρχει κάποιος λόγος πίσω από αυτό. Νομίζω πως η Γιουβέντους είναι αυτό που όλοι περιμέναμε. Έχουν κάνει στο έπακρο ό,τι τους επέτρεψε ο αντίπαλος τους γιατί κατά τη γνώμη μου δεν τα έχουν κάνει πολύ καλά έως τώρα».



3 σχόλια:

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ... ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΘΕΡΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ``ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ`` ΟΠΩς ΓΡΑΔΕΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ.. ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΥΕΡΤΟ ΙΣΩΣ ΘΕΑΜΑ... ΤΟ ``ΑΤΟΙΧΗΜΑ`` ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΚΛΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΡΣΜΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ... ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΕΤΥΧΕ...ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΕΤΥΧΕ... ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΟΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ...ΜΝΟΝΟ ΓΙΟΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΠΥΒΕΝΤΑ... FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι έτσι απλά. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μεγάλων ομάδων που δεν πήραν πρωτάθλημα ενώ «έπρεπε». Προφανώς και η Ευρώπη είναι το μεγάλο στοίχημα όμως. Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα το Γκουσγκούνη που έβγαλε γλώσσα με νίκη με γκόλ από σπόντα... πέρα από την πλάκα, γιατί τον έχω σε εκτίμηση, ξεχνά να μας πει πως μέσα στο γήπεδο υπάρχει ένας αντίπαλος, πολλές φορές κάνει όσα τον αφήνουμε να κάνει και άλλες κάνουμε ό,τι αρκεί απλά για να τον κερδίσουμε... το φυσάει και δεν κρυώνει πως όσο ήταν στη Ζενίτ το όνομά του απλά έπαιξε αλλά πανκίνα γιούβε δεν είδε και αυτό φαίνεται, δηλαδή και καλά ο Σάρρι τα είπε με λόγο και στο πλαίσιο τακτικισμού και πολιτικής, έλεος, όποιος θέλει ας έρθει να τα κάνει καλύτερα να μάσει καμιά τεσσάρα...
    alkis78

    ΑπάντησηΔιαγραφή