25 Οκτ 2016

Το εντυπωσιακό εξώφυλλο-οπισθόφυλλο και ολόκληρη η ύλη του 44ου τεύχους του περιοδικού για τη Γιουβέντους

Η επιστροφή της Bandiera Bianconera, του περιοδικού της Γιουβέντους, είναι ηχηρή και άκρως εντυπωσιακή.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε μια έκδοση τύπου fanzine (σε φωτοτυπία με έγχρωμο εξώφυλλο), η διεύθυνση του ιστορικού εντύπου αποφάσισε μια μεγάλη αλλαγή. Ολόκληρο το περιοδικό θα τυπωθεί σε ψηφιακή ανάλυση, ανεβάζοντας την ποιότητά του.

Το είναι τεύχος, το 44ο, είναι έτοιμο προς διάθεση και σάς παρουσιάζουμε το εντυπωσιακότατο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο για να πάρετε μια πρώτη γεύση.


Το εξώφυλλο (δεξιά) και το οπισθόφυλλο (αριστερά) του νέου τεύχους σε ανάπτυγμα






Στο νέο τεύχος (40 σελίδες, έγχρωμο εξώφυλλο-οπισθόφυλλο, 38 ασπρόμαυρες σελίδες) μπορείτε να διαβάσετε:


  • Μια αδημοσίευτη συνέντευξη-κατάθεση ψυχής του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Μέσα σε 10 σελίδες, ο άνθρωπος σύμβολο της Γιουβέντους μιλάει για τα πάντα. Από τι θέση έπαιζε όταν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο μέχρι τον αληθινό δεσμό που έχει με την ομάδα του Τορίνο.
  • Το φιλόδοξο «Σχέδιο Γιουβέντους» που θα πάρει σάρκα και οστά στην Ελλάδα. Τι είναι; Ποιοι ασχολούνται με αυτό; Πού αποσκοπούν; Ενα αποκλειστικό θέμα που θα συζητηθεί και προβλέπει μέχρι και τη δημιουργία του σπιτιού της Γιουβέντους στην χώρα μας!
  • Δύο Έλληνες προπονητές μιλούν για τη Γιουβέντους και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο -πάντα απολαυστικός- Νίκος Αλέφαντος και ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε στο Καμπιονάτο, ο Νίκος Αναστόπουλος που έπαιξε στο Καμπιονάτο, μιλάνε αποκλειστικά στο περιοδικό για τη Γιουβέντους.
  • Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη των Nucleo Grecia. Ο ελληνικός σύνδεσμος ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του.
  • Πώς θα είναι η Γιουβέντους σε πέντε χρόνια; Οι κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση σε μια συμβολική χρονιά, τότε που η οικογένεια Ανιελι κλείνει έναν αιώνα ζωής στην Κυρία.
  • Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ. Το φορ που τελικά έπαιξε φουλ επίθεση εναντίον της ομάδας που κατέκτησε τα πάντα.
  • Ο «ακήρυχτος πόλεμος» μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων. Γιατί οι ισορροπίες μεταξύ των δύο πλευρών κρέμονται από μία κλωστή. Αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Ιταλία.
  • Ανταποκριτές από το Τορίνο, το Μιλάνο και τη Ρώμη γράφουν αποκλειστικά για τους Έλληνες οπαδούς της Γιουβέντους.
  • Οι συντάκτες του forzajuve.gr αρθρογραφούν αποκλειστικά για το περιοδικό.


Πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε
Το περιοδικό θα διανέμεται δωρεάν, χωρίς αντίτιμο, σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τη μοναδική προϋπόθεση να καλυφθούν από τους παραλήπτες τα έξοδα αποστολής. Οι συνδρομές για το ελληνικό περιοδικό των μπιανκονέρι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο μέιλ famigliabianconera@gmail.com γράφοντας στο θέμα Περιοδικό. Παράλληλα, λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες το σάιτ για το περιοδικό με όλητην κληρονομιά που έχει αφήσει στην Ελλάδα η Bandiera Bianconera. Επισκεφθείτε το εδώ.

Γράφουμε την Ιστορία της Γιουβέντους στα ελληνικά και κυματίζουμε υπερήφανα την ασπρόμαυρη σημαία, την Bandiera Bianconera!

2 σχόλια: