14 Οκτ 2016

Έλληνας ποδοσφαιριστής και τωρινός προπονητής αποκαλύπτει για πρώτη φορά: Κι εγώ Γιουβέντους υποστηρίζω

Εχει παίξει ως ποδοσφαιριστής στο παλιό Κουμουνάλε, εκεί  που μεγαλούργησε η Γιουβέντους. Εχει βρεθεί στο Ντελε Αλπι αλλά και στο Juventus Stadium. Έχει παρακολουθήσει προπονήσεις επί Μαρτσέλο Λίπι.

Βλέπει το ιταλικό ποδόσφαιρο και το αγαπάει περισσότερο από κάθε ξένο πρωτάθλημα. Η ζωή του στην Ιταλία και το πέρασμά του από το calcio τον άλλαξε σε κάθε επίπεδο.


Δηλώνει οπαδός της Γιουβέντους και μιλάει στην Bandiera Bianconera, το ελληνικό περιοδικό για τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα, για τον Αλέγκρι, για το δίδυμο Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν αλλά για το πώς κατάφεραν οι μπιακονέρι να κυριαρχήσουν μετά τον υποβιβασμό στη Serie B.

Εστιάζει στην κρίση που περνάει το ιταλικό ποδόσφαιρο, στην έλλειψη μεγάλων ποδοσφαιριστών αλλά όπως και να ’χει, ό,τι και να γίνει θα αγαπάει πάντα το Καμπιονάτο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ποδοσφαιριστής, προπονητής αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Μια απολαυστική αποκλειστική συνέντευξη που κλείνει «την παρακολουθώ τη Γιουβέντους, έτσι κι αλλιώς την υποστηρίζω». Και είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος Έλληνας φανερώνει την προτίμησή του από το Καμπιονάτο.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για την έκδοση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου