Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Μια… περίεργη συμφωνία που κινδυνεύει να χαλάσει η Γιουβέντους λόγω του προκλητικού πανηγυρισμού του Γκαλιάνι

Τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο «Σαν Σίρο» μπορεί και να χαλάσουν μια... περίεργη συμφωνία.

Με τους Κινέζους να είναι έτοιμοι να αγοράσουν την Μίλαν, είναι ένα θέμα το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος θέλει να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Και εδώ έρχονται κάτι περίεργες φήμες, που θέλουν τον γενικό διευθυντή των ροσονέρι να κάνει σκέψεις για τη θέση του προέδρου της Lega. Θέση στην οποία έχει υπάρξει και στο παρελθόν.


Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες -και εδώ είναι το περίεργο- ο Γκαλιάνι έχει και την υποστήριξη της Γιουβέντους για να γίνει ο Νο 1 της Lega. Περίεργο, με δεδομένο ότι σε αυτά τα χρόνια του Αντρέα Ανιέλι, οι μπιανκονέρι έχουν βγάλει μόνο μια φορά ανακοίνωση για αντίπαλο παράγοντα και αυτός ήταν ο Γκαλιάνι.

Αν δεχθούμε ότι αυτές οι φήμες έχουν βάση, τότε οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του όταν ο διαιτητής Ριτσόλι αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ του Πιάνιτς, μπορεί και να χάλασαν το deal.

Οταν ο διευθυντής του JTV, άλλωστε, αποφασίζει να επιτεθεί προσωπικά στον γενικό διευθυντή της Μίλαν, δεν μπορεί να μην έχει πάρει προηγουμένως το «ok» της διοίκησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου