2 Οκτ 2016

Ο Μαρότα απαντάει στον Ραϊόλα και μιλάει για το σενάριο επιστροφής Μοράτα

Με τον Μίνο Ραϊόλα και τον Αλβαρο Μοράτα ασχολήθηκε ο Μπέπε Μαρότα στις δηλώσεις του πριν την έναρξη του ματς με την Εμπολι.

Αναλυτικά όσα είπε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους στη Mediaset...

Για τη δήλωση του Μίνο Ραϊόλα ότι χωρίς την πώληση του Πογκμπά δεν θα γινόταν η μεταγραφή του Ιγκουαΐν: «Η Γιουβέντους κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα της την τελευταία 5ετία και χάρη σε αυτό μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές με περισσότερα λεφτά. Η μεταγραφή του Ιγκουαΐν, επομένως, θα γινόταν ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν με τον Πογκμπά. Ο Ραϊόλα είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι υπάλληλος της Γιουβέντους και δεν μπορεί να ξέρει τι θέλει να κάνει η Γιουβέντους».

Για την υπόθεση Ματουιντί: «Είχαμε διάφορους στόχους στις μεταγραφές, άλλες μπορεί να γίνουν, άλλες όχι. Οταν δεν γίνεται μια μεταγραφή, δεν είναι απαραίτητα ήττα δική μας. Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε το δικαίωμα να μην πουλήσει τον Ματουϊντί και αποφάσισε να μην τον πουλήσει. Δεν φταίμε εμείς γι' αυτό. Οπως και να έχει, το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για τα σενάρια περί Μοράτα: «Η Γιουβέντους είναι το ιδανικό περιβάλλον για τον Αλβαρο, αποδείχθηκε την προηγούμενη διετία και το ξέρει και ο ίδιος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα αυτή την στιγμή όμως. Σε ποιον δεν αρέσει ο Μοράτα; Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, αν και είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ του Αλβαρο και της Γιούβε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου