7 Οκτ 2016

Μπονούτσι και Ντε Ρόσι… ευχαρίστησαν το Μπουφόν για το τραγικό λάθος που έκανε

Λεονάρντο Μπονούτσι και Ντανιέλε Ντε Ρόσι... ευχαρίστησαν τον Τζανλουίτζι Μπουφόν για το λάθος που έκανε χθες.

Η Ισπανία άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ιταλία, στο Τορίνο μάλιστα, λόγω μιας απίθανης φάσης, στην οποία ο Μπουφόν έκανε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του. Αυτό, όμως, δεν είναι ικανό να αλλάξει κάτι, με τους συμπαίκτες του να δέχονται με πολύ ωραίο τρόπο αυτό που έγινε.

«Θυμάμαι ένα λάθος του Τζίτζι πριν πέντε ολόκληρα χρόνια, κόντρα στη Λέτσε. Δεν μπορώ παρά να του πω ευχαριστώ για αυτό που κάνει, είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και με αυτό που έγινε απέδειξε ότι είναι άνθρωπος, κάτι για το οποίο υπήρχαν αμφιβολίες», είπε ο Μπονούτσι και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ντε Ρόσι.


«Ας κάνει ένα λάθος και ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καλό είναι αυτό γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πιστεύαμε ότι είναι μηχανή. Θα ήταν καλύτερα, πάντως, αν το έκανε σε ματς της Γιουβέντους».

4 σχόλια:

  1. ΜΗΜΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.. ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΡΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO EIDA TO BINTEO TELIKA... AN HUELA NA PV OTI HTAN TYXAIO LAUOS, GIATI HTAN TO 10 GKOL STO MISO LEPTO, MALLON UA PROSPAUOYSA NA JEGELASV TON EAYTO MOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή