8 Νοε 2016

Την… υπεράσπιση του Αλέγκρι και της Γιουβέντους ανέλαβε ο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τη Γιουβέντους και γενικά το ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ήταν καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης το βράδυ της Δευτέρας και του ζητήθηκε η άποψη του για τους μπιανκονέρι.

«Υπάρχει μια υπερβολή στην κριτική που γίνεται προς τον Αλέγκρι, αλλά είναι κάτι που έχει καθιερωθεί πλέον, αν κρίνω από το γεγονός ότι γίνεται κριτική στον Ιγκουαΐν αν δεν βάζει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ματς. Δεν νομίζω πως η μέχρι τώρα απόδοση της Γιουβέντους δικαιολογεί αυτή την κριτική. Η Γιούβε είναι μία από τις επτά ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν το Champions League, προσωπικά δεν έχω ξεχωρίσει κανένα φαβορί προς το παρόν», είπε.

Στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, για τον ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται και η Γιουβέντους: «Αρχισε την σεζόν με προβλήματα αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια τα πήγε πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν βασικός».


Από εκεί και πέρα, ο Αντσελότι είπε ότι σε τεχνικό επίπεδο το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα μεγάλα υστερεί στα γήπεδα, ξεχώρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν ως τον ποδοσφαιριστή που τον εντυπωσίασε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο («έκανε αδιανόητα πράγματα στις προπονήσεις της Γιουβέντους και θα μπορούσε να κάνει περισσότερα και στους αγώνες», ήταν η ατάκα του) και στο τέλος, σχολιάζοντας το καλό ξεκίνημα του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι, υπενθύμισε το εξής...

«Στην Ευρώπη αυτή την στιγμή είναι σε καλή κατάσταση οι ομάδες που δεν έχουν υποχρεώσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά μόνο ένα ματς την εβδομάδα. Οι μεγάλες ομάδες του Champions League δεν έχουν δείξει ακόμη τις πραγματικές δυνατότητες τους γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν πραγματικά πολλές και προερχόμαστε και από το Euro».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου