19 Νοε 2016

Δίνει συνέχεια στην κόντρα με την Gazzetta dello Sport η Γιουβέντους, τι έκανε στην εφημερίδα για το ματς με την Πεσκάρα

Εκτός Juventus Stadium αφήνουν την Gazzetta dello Sport οι μπιανκονέρι!

Το... αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα για ομιλία του Μπουφόν στα αποδυτήρια και η ατάκα που του χρέωνε, δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν στο Τορίνο. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Γιουβέντους τραβάει την υπόθεση στα άκρα.

Ηδη το γεγονός ότι η Γιούβε μπήκε στη διαδικασία να βγάλει ανακοίνωση διάψευσης, έδειχνε τον έντονο εκνευρισμό που υπήρχε.


Από την στιγμή που ξεκαθάρισε το θέμα και ο ίδιος ο Τζίτζι, το κλίμα έγινε ακόμη πιο βαρύ για την Gazzetta. Για την ακρίβεια, έγινε τόσο βαρύ ώστε η Γιουβέντους να αρνηθεί δύο διαπιστεύσεις στην εφημερίδα για το αποψινό ματς με την Πεσκάρα.

Η Gazzetta dello Sport είναι αυτή που γνωστοποίησε το θέμα, μέσω σχετικού κειμένου στην ιστοσελίδα της, ενώ από τη Γιούβε δεν υπάρχει κάποια αντίδραση. Αντιθέτως, υπάρχουν αντιδράσεις από τους οπαδούς των μπιανκονέρι στα social media και είναι όλες σε πανηγυρικό τόνο για την απόφαση της διοίκησης αφού υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με την εφημερίδα από το καλοκαίρι του 2006.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου