19 Νοε 2016

Η δύναμη των οπαδών της Γιουβέντους με αριθμούς

Στην οπαδική δύναμη της Γιουβέντους αναφέρθηκε, μέσω έρευνας, η Corriere dello Sport.

Η εφημερίδα αποφάσισε να κάνει έρευνα για την οπαδική δύναμη των μπιανκονέρι και τα αποτελέσματα, όπως γράφει, είναι εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, η Γιούβε υπολογίζεται ότι έχει 12 εκατ. οπαδούς στην Ιταλία, πράγμα που σημαίνει ότι ο ένας στους τρεις είναι Γιουβεντίνος! Οι μπιανκονέρι είναι αυτοί με τον περισσότερο κόσμο σε 13 νομαρχίες της Ιταλίας ενώ στην Ευρώπη είναι 41 εκατ. αυτοί που δηλώνουν οπαδοί της Κυρίας.


Αύξηση υπάρχει και σε ό,τι αφορά συνολικά τους οπαδούς της Γιουβέντους καθώς υπολογίζονται πλέον στα 300 εκατ., με την Κίνα να είναι η χώρα με τους περισσότερους και συγκεκριμένα 58 εκατ. ενώ μεγάλη αύξηση υπάρχει και στους ακόλουθους των μπιανκονέρι στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media αφού είναι πλέον στα 35 εκατ.

Οπως γράφει η Corriere dello Sport «με 12 εκατ. οπαδούς η Γιουβέντους θα ήταν κυβέρνηση αν κατέβαινε στον πολιτικό στίβο αφού τόσοι ήταν οι ψήφοι που πήρε το κυβερνών κόμμα το 2014».


1 σχόλιο:

  1. ENAS STOY 5, OXI ENAS STOYW 3 EINAI TA 12 EK. TO PRESTIZ THS OMADAS ME TETOIA NOYMERA MEIVNETAI AN YPARXEI GHPEDO ME 41 XIL., STHN JEFTILA EPREPE NA EINAI TVN 45..KAI TO KALYTERO TVN 50.. TVRA FAINETAI MIKRO GIA TO PRESTIZ PAGKOSMIVS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή